31 42 28 01
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Elektriker Amager

El-service og elektrikerarbejde til tiden

Hos JDB El-teknik har vi over 10 års erfaring fra elektrikerfaget, og vi kan altid skræddersy en løsning, der passer dig til. Dermed er du altid sikret et resultat, du bliver tilfreds med, når du vælger os til at løse dine el-opgaver – både nu og på lang sigt.

Virksomheden har adresse på Frederiksberg, men vi udfører opgaver for private, firmaer og foreninger i hele København og omegn. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en erfaren og professionel elektriker på Amager – eller et helt andet sted.

Hos JDB El-teknik har vi stor respekt for vores fag, og alt arbejde, vi leverer, bliver udført med sans for detalje og kvalitet.

Om kunden er privat eller erhvervsdrivende gør ingen forskel. Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde, og du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager eller et andet sted i København.

Det betyder selvsagt også, at vi overholder indgåede aftaler. Vi leverer til den aftalte tid, og priserne er holdt gennemskuelige, konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer. Og selvfølgelig er kvaliteten i top.

Elektriker på Amager med respekt for miljøet

Hos JDB El-teknik vil vi gerne være med til at værne om miljøet, og grøn energi er en af vores vigtigste mærkesager. Derfor udfører vi gerne forskellige løsninger indenfor energibesparende el-installationer, ligesom vi også gerne kommer med rådgivning om, hvordan du kan skåne miljøet.

Foruden energirådgivning er vi i stand til at levere professionelle løsninger indenfor en bred vifte af øvrige opgaver. Hvis du har brug for en kvalificeret elektriker på Amager med et stort arsenal af kompetencer indenfor el-arbejde, er vi de rette at kontakte.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser.

Ring og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil høre mere om vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud på en bestemt opgave. Hos JDK El-teknik er vi altid på forkant med den nyeste teknologi, og du er garanteret en tidssvarende løsning, når du vælger os som din elektriker på Amager.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Kontakt

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

Gunnekær 6
2610 Rødovre

31 42 28 01
info@jdb-elteknik.dk
CVR: 36953759

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os