31 42 28 01
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Elektriker Rødovre

Elektriker med sans for kvalitet og god service

Søger du en erfaren elektriker nær Rødovre? Så er JDB El-teknik det rette sted at starte.

Vi er en elektrikervirksomhed med respekt for faget og det gode håndværk. Vi holder til på Frederiksberg men kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du søger en kompetent og professionel elektriker i Rødovre eller et andet sted i Hovedstadsområdet.

Fælles for alle vores kunder er, at de modtager en skræddersyet og optimal løsning, der er tilpasset til lige netop deres behov uanset opgavens omfang og karakter.

Professionel og billig elektriker ved Rødovre

JDB El-teknik ledes af autoriseret el-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden i sin tid. Siden begyndelsen har det været vores uforbeholdne målsætning at levere godt håndværk til den rigtige pris – og sådan bliver det ved med at være. Hos JDB El-teknik overholder vi vores aftaler.

Vi stræber efter at yde service af højeste kvalitet, samtidig med at vi holder vores priser på et fornuftigt niveau. Hos os er priserne gennemskuelige, og skjulte gebyrer er der ingen af. Vi giver altid er realistisk prisoverslag, inden vi påbegynder en opgave, så du kan være sikker på, at dit budget holder stik, når du skal bruge en kvalificeret elektriker i Rødovre og omegn.

Vi udfører alle opgaver indenfor el

Med over 10 års erfaring på bagen kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver og løsninger indenfor el-arbejde – spændende fra montering af el-installationer over netværksinstallationer til energirådgivning.

Hos JDB El-teknik leverer vi professionelle løsninger til både private og virksomheder. Vi er altid på forkant med de nyeste teknologier, og vi bestræber os på at arbejde så CO2–venligt som overhovedet muligt. Grøn energi er en mærkesag for os – til gavn for både dig og miljøet.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser.

Kontakt os for et tilbud

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for en rettidig og dygtig elektriker nær Rødovre eller et andet sted i Storkøbenhavn. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller ønsker at høre mere om vores ydelser.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Kontakt

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

Gunnekær 6
2610 Rødovre

31 42 28 01
info@jdb-elteknik.dk
CVR: 36953759

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os