Derfor skal du vælge KNX-løsninger

Der er i vores moderne samfundstigende efterspørgsel efter intelligente elektriske løsninger, der er nemme at betjene. Hos JDB El-teknik imødekommer vi selvfølgelig denne efterspørgsel og tilbyder specialdesignede KNX-løsninger til vores kunder.

En KNX-løsning er et bestemt system af Intelligente Bygningsinstallationer, der opererer og kontrollerer en række forskellige elinstallationer. Med KNX forenes alle bygningens elinstallationer i én hovedcentral, hvorfra de nemt kan justeres, korrigeres og kommunikeres med. Du vil ved en KNX-løsning opleve, at for eksempel bygningens varme-, køl-, ventilation- og belysningsanlæg nemt kan reguleres fra én central.

Hvilke fordele er der ved et KNX-system?

KNX giver dig, som hus- eller bygningsejer, et væld af smarte funktioner. For eksempel kan du med KNX, ved blot et enkelt tryk, slukke for standby på alle enheder, sætte alle lysinstallationer på dæmpning samt regulere temperaturen i bygningen. Disse funktioner tilpasser forbruget til bygningens reelle behov, hvorfor de muliggør store drifts- og energibesparelser. Et KNX-system kan altså ses som en rationel investering i din bolig.

Da KNX-løsninger netop tillader, at forbruget tilpasses de reelle behov, sikres bygningens brugere også en langt højere komfort. Temperaturer, lysstyrke og deslige kan indstilles helt specifikt efter brugernes ønsker og behov, så et godt arbejds- eller hjemmemiljøer sikret. Ved konstant at monitorere omgivelserne tilpasser systemet lys og varme til behovet, så begge parametre konstant hviler på et standardiseret niveau og herved sikrer glade brugere. KNX muliggør altså en høj grad af personlig tilpasning, der kan imødekomme netop dine behov.

KNX-løsninger er yderst fleksible og kan reguleres til enhver tid. KNX er også fleksibel i den forstand, at systemet er fuldt funktionsdygtigt uanset hvilke mærker elinstallationer, man skulle have i bygningen. Løsningen understøtter altså et væld af forskellige konfigurationsindstillinger og er samtidig velegnet til mange forskellige bygningstyper. Så ligegyldig hvilken bygningstype eller indstillinger, du har eller har behov for, kan du trygt investere i et brugervenlig og energibesparende KNX-system til din bolig.

KNX-certificeret

JDB El-teknik er certificeret samarbejder hos KNX solutions. Vi har derfor stor ekspertise indenfor området og har opbygget stor erfaring med at installere, programmere og justere KNX-systemer. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har uddybende spørgsmål til KNX-systemet, brug for kompetent rådgivning eller kunne tænke dig et uforpligtende tilbud.