Vil du have grøn energi?

Hos JDB El-teknik går vi meget op i grøn energi. Først og fremmest fordi det aflaster miljøet. Men også fordi det kan spare vores kunder for mange penge. Derfor rådgiver vi også gerne om, hvordan du sænker dit el-forbrug. I det følgende indlæg har vi fokus på grøn energi, og på hvordan du kan skåne både miljøet og din pengepung.

Undgå standby

Mange lader computer, tv og andre elektriske apparater stå på standby i stedet for at slukke dem helt. Du skal dog ikke tro, at dine apparater ikke bruger strøm, blot fordi de står på standby – tværtimod. Faktisk står apparater på standby for op til 15 % af el-forbruget i din bolig, så der er god grund til at slukke på stikkontakten.

Reducer dit forbrug med den rette løsning

Det er dog ikke sikkert, at du altid har tid til at slukke for alle stikkontakter, inden du forlader dit hjem. Hvis du vil undgå både besvær og unødvendigt store el-regninger, kan du med fordel overveje en såkaldt sluk-alt-funktion.

Løsningen, som vi kalder for ”den grønne kontakt”, kan skære op til 65 % af dit standbyforbrug. Den grønne kontakt kan placeres bekvemt ved din hoveddør, og dermed kan du slukke for alle dine apparater, inden du går hjemmefra og undgå at bruge dine surt optjente penge på strøm, du alligevel ikke får gavn af. Samtidig skåner du miljøet, og du slipper også for at bekymre dig om, du nu også fik slukket brødristeren eller kaffemaskinen.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil høre nærmere om muligheden for at få grøn energi, er du altid velkommen til at kontakte JDB El-teknik. Vi tilbyder flere løsninger, som kan sænke dit el-forbrug, og vi giver dig naturligvis gerne yderlige råd og vejledning om, hvordan du kan spare penge på din el-regning.