Spar penge, og skån miljøet med “den grønne knap”

Husholdningsapparater, fjernsyn og computere, der står på standby, er større strømslugere, end de fleste går og tror. Derfor undlader mange at slukke på stikkontakten, når de slukker for fjernsynet eller computeren. Der er dog god grund til ikke at lade din elektriske apparater stå på standby. Apparater, der står på standby, kan nemlig udgøre op til 15 % af din el-regning.

Sluk for alt på én gang

Hverdagen kan være travl, og dit strømforbrug er sikkert det sidste, du tænker over, når du haster ud af døren om morgenen. Derfor får dine elektriske apparater højst sandsynligt også lov til at stå i ro og mag og sluge strøm, mens du ikke er hjemme.

Hvis du vil undgå at bruge dine surt optjente skillinger på, apparater du alligevel ikke bruger, kan du overveje at få installeret vores energibesparende sluk-alt-løsning ”den grønne kontakt”. Den grønne kontakt kan eksempelvis placeres ved din hoveddør, så du nemt og hurtigt kan slukke for alle dine elektriske apparater på én gang, inden du går hjemmefra.

Skån miljøet og din pengepung

Med et tryk på den grønne kontakt undgår du, at fjernsyn, computer og andre af hjemmets strømslugere står på standby, når du ikke er hjemme. Det skåner både miljøet og din økonomi. Samtidig behøver du heller ikke bekymre dig om, du nu også husker at slukke for ovnen, brødristeren eller kaffemaskinen, inden du forlader dit hjem.

Den grønne kontakt giver dig altså ikke kun store økonomiske besparelser – du slipper også for at bekymre dig om, dine husholdningsapparater starter en brand, mens du er på arbejde.

Kontakt os for mere information

Den grønne kontakt kan også tilpasses til kun at slukke for udvalgte installationer og apparater i dit hus. Hvis du vil høre nærmere om mulighederne ved den grønne kontakt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.