Elektriker Roskilde ? Vi er på vej.

Vi udvider i butikken og kan nu også med stolthed sige, at vi udfører El installationer, dørtelefon udskiftning, EL tjek, og meget mere i Roskilde også.

Vi har folk ansat der kører lokalt i netop Roskildeområdet og indad mod København, og derfor er vi klar til at hjælpe dig også.

Igennem de sidste mange år har vi primært været et Københavnerfirma, men i takt med at vi har udvidet, er der dukket flere muligheder op. Derfor er vi så småt begyndt på vores: elektriker Roskilde satsning, hvor vi vil tilbyde fair priser og dygtige folk i det område også.

JDB-Elteknik har stor erfaring med bla:

Mangler der noget på listen, så tag kontakt til os og lad os finde en løsning til dig. Vores kontaktside er lavet sådan, at du kan tilføje et billede eller en video til din besked til os. På den måde kan vi besigte opgaven med det samme og hurtigt give dig en ide om pris/tilbud eller hvad der måtte skulle kræves.

Vores ansatte er venlige, imødekommende og forstående, og ved hvor vigtigt det er med installationer der virker og er lovlige. Derfor er de alle videreuddannet indenfor faget og sætter den faglige stolthed højt.

Elektriker roskilde

For nyligt lavede vi et projekt hvor der skulle skiftes HPFI relæer i en større ejendom. Mange af de gamle relæer var mere end 30 år gamle og kunne nærmest ikke slå fra. Og selvom de faktisk slog fra, så gjorde de det ikke hurtigt nok, og kunne i værste fald have foresaget personskader.

 

Det opdagede vi, bla. ved at teste på relæerne med vores testudstyr. Derfra kunne vi konkludere, at en større operation var påkrævet. Efter udskiftningen testede vi igen, og kunne så se, at vores forudsigelser var rigtige. Alle relæer virkede nu lovligt og efter hensigten. Og det dokumenterede vi naturligvis også.

Vi glæder os til at tage en dialog med dig. Det gør vi uanset om du bor i Roskilde eller andre steder. Det eneste vi beder om, er chancen for at vise dig, at vi IKKE går på kompromis med vores faglige stolthed.