Skal du bruge en elektriker på Østerbro

JDB El-teknik har bevæget sig ind på Østerbro i København og har igennem de sidste par måneder haft flere og flere opgaver i den gamle Københavnske bydel.

En stor del af de opgaver vi har lavet har været klassiske el installationer og istandsættelser, men driver du virksomhed på Østerbro kan vi faktisk også hjælpe dig.

Vi udfører det meste og har folk ansat, som alle er ekstra godt klædt på til tekniske installationer også. Vores IT og tele folk, udfører dagligt fejlfinding på større komplicerede anlæg og vil også gerne hjælpe dig. 

JDB El-teknik har eksisteret i snart 10 år, og i takt med at Københavnerne har lært os og kende, er vores arbejdsdage også blevet spredt ud til det meste af København. Noget af det vigtigste vi har lært er, at man skal udvise ro og være tillidsskabende. Og netop det, er det gennemgående tema i de mange anmeldelser af os online. Vi får ofte ros og det er vi stolte af og dig der har brug for en elektriker på Østerbro, vil vi også meget gerne vise vores evner.

Under her kan du læse om et par af de opgaver vi har lavet.

  • Elektriker østerbroUdskiftning af HPFI relæer. Her er det vigtigt at man ikke bare udskifter relæet, men også tester, med det rigtige udstyr, at det rent faktisk virker efter hensigten.
  • Istandsættelse af en komplet lejlighed. Her er det vigtigt, at alle kabler og installationer er dimensioneret rigtigt og efter loven.
  • EL TJEK. Dette laver vi typisk i forbindelse med salg eller køb af nye boliger. Det er en nem måde at få kontrolleret om det man er ved at købe, vil koste en del at sætte i stand, rent elmæssigt, eller om det virker som det skal fra start.

Uanset hvad, så er vi sikre på, at de opgaver du måtte have, er noget vi kan klare. Det eneste vi beder om, er chancen for at se på opgaven. Det kan vi gøre på et par forskellige måder, enten kommer vi forbi, eller også tager du et billede, eller en video af din opgave, og sender til os via vores kontakt side som du kan se her.

Vi glæder os til at se dig, og tak fordi du læste så langt.