Skal du bruge en elektriker i Lyngby?

Selvom vores base er i København og vi igennem de sidste 10 år primært har koncentreret os om Københavnerkunder, så er vi nu også at finde som Elektrikere i Lyngby.

Vores medarbejdere kommer fra forskellige steder på Sjælland, og derfor er det helt naturligt for os også at se på deres nærområder. Fordelene her er, at de er lokalkendte, og ikke skal bruge lang tid på at køre til kunderne. De får samtidig også muligheden for at hjælpe med at bygge underafdelinger op i JDB El-teknik. 

Vi er derfor glade for, at vi nu også opererer som elektriker lyngby og at vores dygtige medarbejdere, kan arbejde tæt på deres hjem.

Opgaverne vi laver spænder bredt. Vi har kompetencer indenfor følgende felter i el-faget:

Døretelefoni

almindelige elopgaver

IT og tele opgaver

Byggeautomation

intelligente installationer

Og meget mere..

Uanset størrelsen af din opgave, eller indholdet af din opgave, så vil vi meget gerne give vores besyv med på den. Vi har mulighed for at besigtige først og give tilbud bagefter, ligesom vi hurtigt rykker ud hvis du har et akut behov. Hvis du driver en virksomhed og har behov for en fast serviceaftale, så har vi mange samarbejdspartnere PT, som kan bevidne vores høje service.

Medarbejderne er alle uddannede elektrikere og har derudover gennemgået videreuddannelse i netop service. Det sikrer, at du altid får besøg af en kompetent og dannet håndværker, der ved hvor vigtigt det er for dig som kunde, at føle dig tryg.

De opgaver vi har lavet som elektriker i Lyngby har været meget forskellige. Der har både været totalrenovationer, dørtelefoni, større elanlægs-opgaver og meget mere. Vi går til enhver opgave med iver og med et løsningorienteret mindset.

Priserne er reelle og fair. Vi går ind for at være gennemsigtige i vores prissætning og i vores kommunikation. Derfor har vi ingen skjulte gebyrer og vil altid gerne forklare dig, hvad du får for dine penge. Se vores priser her.

Kontakten til os er nem og vi svarer altid hurtigt på mails eller telefonopkald. Vores udrykningstid er også kort, og ingen kunde er for lille til ikke at være vigtig. I bunden af skærmen her kan du komme til vores kontaktside, hvor du kan udfylde en kontaktformula hvis du vil i kontakt med os via mail. Du kan endda vedhæfte et billede eller en film af din opgave også. På den måde kan vi hurtigt danne os et overblik over, hvad det er du gerne vil have vi skal lave.

Vores kunder er meget tilfredse med vores arbejde. Det vidner nogle flotte karakterer på google om. Du kan læse dem under her.

Vi håber at vi hører fra dig og glæder os til at hjælpe dig med din elektriker opgave i Lyngby.