Vi udfører også EL tjek i Roskilde

Hvis du skal købe eller sælge din bolig er det vigtigt, at du sørger for at den er blevet gennemgået af en professionel elektriker.

Vi udfører El tjek i Roskilde og omegn og tilbyder også gerne vores hjælp til dig.

Rigtigt mange oplever desværre ubehagelige overraskelser når de har købt en bolig. Især hvis elektriciteten ikke er blevet gennemgået ordentligt inden underskriften er sat.

Vi har igennem de sidste 10 år lavet El tjek i hele storkøbenhavn, men har nu også mandskab og mulighed for, at gøre det samme i Roskilde.

For nyligt lavede vi et el tjek hos en kunde og kunne konstatere, at der var ulovlige installationer for mange tusinde kroner. Det fik kunden et bevis på, og kunne derved gå til sin forsikring. Vi udfører også almindelige eftersyn for dig, hvis du er nervøs for om din installation virker efter hensigten.

Et el tjek giver dig en sikkerhed og en ro og sikrer, at du har de bedste el-mæssige forudsætninger, for enten at købe eller sælge din bolig.

Vi har dygtige medarbejdere der alle er uddannede elektrikere, som også har gennemgået mange efteruddannelser. Samtidig tilbyder vi yderst fair og reelle priser, som samtidig er gennemsigtige og uden skjulte gebyrer.

Efter et endt el tjek, modtager du en rappport, som du kan bruge til dokumentation ift en evt. ejendomshandel. Denne rapport gennemgår vi gerne med dig, hvis du skulle have spørgsmål. Læs evt. mere om vores el tjek her.