Vores dygtige elektrikere opererer også i Hvidovre.

Selvom Hvidovre ligger “lige” opad Rødovre, hvor vi har arbejdet som elektrikere i en del år efterhånden, så er det først nu, at vi rigtigt har fokus på nabobydelen.

Vi har efterhånden folk ansat der kommer fra det meste af storkøbenhavn og sågar folk der kommer helt ude fra Holbæk af. Derfor er det nærliggende for os, at prøve at optimere på deres arbejdsmæssige muligheder og skaffe opgaver tæt på deres hjem. De møder trods alt når de sætter sig i bilerne.

Vi vil derfor rigtigt gerne igang med at tilbyde vores gode, dygtige elektrikere til kunder i Hvidovre.

Der er ikke en opgave der er for lille eller for stor. For kompliceret eller for nem. Vi er kun interesserede i at lade vores dygtige folk vise dig, som kunde, hvor høj faglig stolthed de arbejder efter.

Du kan roligt regne med, at vi kan både:

Dørtelefoni, almindeligt el-arbejde, netværksinstallationer, energioptimering, lave el tjek og meget mere. Det eneste vi beder om, er at du lader os prøve.

Hvis du tager kontakt til os med det samme, så kan du have besøg af en af vores dygtige folk indenfor meget kort tid. Vi arbejder med korte responstider og tager os tid til dig når vi er fremme. Hvis du er en større virksomhed der søger en fast samarbejdspartner på dine installationer, så har vi mange referencer her også.

Når vi laver en serviceaftale er det vigtigt for os, at vi har 100% klarlagt hvad den skal indeholde og til at finde ud af det, har vi brug for, at lave en konkret plan med dig som kunde. Vi har erfaringen med at få det plads og ved hvad der skal til for at realisere de ønsker du måtte have til en fast samarbejdspartner.

Vi har for nyligt skiftet HPFI afbrydere i en hel boligblok i Hvidovre og vores kunde var meget tilfreds med vores indsats. Vi tilbød både ejer og beboere en meget flexibel løsning hvor deres behov og tid var i højsædet. Dette udmøntede sig i nogle flotte anmeldelser online og en kunde, som var glad og tilfreds, der efterfølgende lavede en fast service og samarbejdsaftale med os.

Hpfi relæ

Vi samler på gode og tilfredse kunder og går gerne langt for at skabe de rammer og løsninger, som dit behov kræver.

Lad os endelig høre fra dig. Vores kontaktside kan tilgås her hvor du også kan uploade et billede eller en mindre film af din opgave. På den måde kan vi danne os et overblik over opgaven inden vi ringer tilbage til dig.

Samme løsninger har vi også for nyligt lavet med en virksomhed i Lyngby hvor vores tekniske og dygtige elektrikere var på besøg, men det kan du læse mere om i et andet indlæg. 🙂