ALARMSYSTEM PÅ DEN NEMME MÅDE

Alarmsystem | Det er ikke en ny ting. Alarmer har faktisk eksisteret i mange mange år. Igennem tiden har mange specialiseret sig i at opsætte alarmer og ligeså mange har specialiseret sig i selve vagt-delen.

I trælasthandler og gør det selv butikker kan man også købe systemer, og de er faktisk også meget nemme at sætte op. Kvaliteten af dem kan vi diskutere, men fælles for mange af de alarmsystemer vi ser rundt omkring er, at de er simple, og skaber en eller anden tryghed hos brugeren.

Det uhensigtsmæssige er, hvis det i sidste ende ikke virker som det skal. Eller hvis det ikke har den forebyggende effekt det skal have. For et alarmsystem stopper ikke nødvendigvis en indbrudstyv, og det gør en vagtindsats heller ikke.

Vi tror på at et alarmsystem virker, hvis det vækker hele nabolaget og at nabolaget ved, hvordan dit alarmsystem lyder. Hvis en tyv vil ind i dit hus, så skal han nok komme det. Det typiske indbrud tager mellem 5-7 minutter, og en vagts opgave er ikke at stoppe en tyv, men at sikre huset efter et besøg.

Hvis du er heldig kan politiet nå at komme, og de må gerne stoppe en indbrudstyv.

Hos JDB El-teknik har vi fået mulighed for at tilbyde et virkelig prisvenligt kvalitets alarmsystem fra Solar. Dette alarmsystem hedder:

SOLAR PLUS AJAX ALARM

alarmsystem

I sin enkelthed er det et alarmsystem som så mange andre, men det her er dog så nemt at sætte op, at vi kan tilbyde dig alarmløsninger meget billigt. Opsat af vores uddannede folk.

Se evt. denne video som forklarer mere om systemet:

Systemet har en sirenefunktion der larmer RIGTIGT meget, og hvis den sættes på det rigtige sted i dit hus, eller hvis der sættes flere op til systemet, så er du sikker på, at nabolaget vågner hvis der kommer gæster.

Det er et trådløst system, som der kan tilkobles rudesensorer, PIR sensorer, dørsensorer og meget andet til, i nærmest en uendelighed. Det er et system til de små huse og sågar lejligheder og det er et system til de store virksomheder og private større huse.

Systemet er koblet til internettet og kan opsættes til mange forskellige funktioner, efter det behov du måtte have.

Der medfølger en app, så du kan se batteriniveau på de enkelte sensorer, eller om der er en alarm du skal tage stilling til når du er ude af huset. Du kan tilkoble den, eller frakoble den direkte fra telefonen, eller den medfølgende fjernbetjening.

Alarmsystemet er disket udformet og lavet af de bedste komponenter og kan også godt sættes op til at kontakte en vagtcentral hvis det er det du ønsker. Dette er dog en tilkøbsydelse.

De fleste af dem vi taler med, og som vi ender med at sætte det her alarmsystem op for, plejer at sætte systemet op til at ringe eller sende en sms til X antal naboer, som så kan se om der er grund til bekymring.

Det tager ikke lang tid for en nabo at sætte ind, eller at alarmere politiet hvis der er ubudne gæster i dit hus.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en trådløs alarm som dette. Vi er storkunde ved SOLAR, og har firsthand knowledge omkring hvordan systemet virker. Vi har uddannede elektrikere og teknikere der sætter det op, og så har vi flexible løsninger til dig der har unikke ønsker.

Vores priser varierer fra installation til installation, men du kan gøre det, at du tager billeder af dit hus, eller optager en kort film, som du uploader i vores kontaktformular. På den måde kan vi danne os et overbliksbillede af hvad der evt. skulle til af komponenter og komme med en ca. pris på installationen af dit nye alarmsystem.