Skal du bruge en “second oppinion” fra en elektriker i Rødovre?

For nyligt havde vi en, på papiret, simpel elektrikeropgave i Rødovre, som på mange måder endte med at blive et skræmmeeksempel på hvor galt det kan gå, når kunder uden kendskab til el, selv går igang med at rode med det.

En kunde tager kontakt til os, da han gerne vil have endnu en fagmands mening omkring nogle el-installationer i sit hus. Med god grund. Det er altid en god ide at få flere til at give tilbud på det man gerne vil have lavet.

Elektriker rødovre

Opgaven for os bestod derfor af at gå en tidligere udarbejdet elrapport efter, og komme med vores besyv på, hvorfor en anden installatør havde givet en meget – efter kundens udsagn – dyr pris på udbedring.

Vi kendte ikke til prisen for udbedringen, men blot at kunden syntes det var dyrt.

Da vi ankommer ser meget af installationen egentlig fin ud. Der er nogle enkelte ting, som der typisk er i sommerhuse og kolonihavehuse der ikke var iorden, men udenpå, så det faktisk fint ud.

Det var først da vi begyndte at gå installationen efter i sømmene, at vi kunne se, hvor galt det egentlig stod til.

Vi skilte en kontakt ad og så meget hurtigt, at der ikke var trukket deciderede kabler i væggen, men blot lagt løse ledere i en plastkanal. Samtidig var der ikke de obligatoriske dåser i væggen, som man skal bruge når man indbygger kontakter.

Der tegnede sig hurtigt et mønster og desværre var det tydeligt, at det bedre kunne betale sig at skifte hele installationen ud, end at begynde at reparere på den. Så slemt var det.

Den tid vi ville skulle bruge på at lovliggøre den, sat op imod at pille det gamle ned og lave nyt el, i et forholdsvis lille hus, var for høj. Så derfor endte vi med at anbefale at skifte det hele ud, og måtte også give kunden et tilbud der var noget større end hvad der var forventet.

Den her historie er et skræmmeeksempel på hvordan udtrykket: “Det er bare liiige … ” aldrig passer. Det er aldrig bare lige, og slet ikke når man ikke ved hvordan en given installation ser ud, når man får det skilt ad og set efter i sømmene.

Hvis du bor i Rødovre, så er vi tæt på dig. Vi er lokale elektrikere i Rødovre og har kort udrykningstid, hvis du vil have set din installation efter i sømmene. Vi er fair i vores prissætning og går til enhver opgave med faglig stolthed for øje.

Hvis du er i tvivl om det mindste i din elinstallation, er det en rigtig god ide at få en fagmand til at se på det. Det er ikke hovedpinen, bekymringen, eller den manglende sikkerhed værd, at gå på kompromis.

Se vores priser på elarbejde her, og skriv til os med det samme hvis du vil have vi kommer forbi.