Holbæk og omegn, her kommer JDB El-teknik

Selvom Holbæk ikke lige er vores nær-område, så er det faktisk ved at blive det alligevel. Vi har ad forskellige veje fået et par industrikunder i Holbæk, og derfor er det nærliggende at se på, om der er flere muligheder i området end vi lige kender til.

Vi har nærmest en mand til at køre fast på de store kunder deroppe, og vi vil egentlig gerne gøre mere ud af det. Så derfor har vi besluttet at lave en lidt mere fast satsning på Holbæk området og omegn.

Vi er elektrikere og teknikere og kan derfor uden problemer servicere dine installationer. Uanset om det er industrielt, som vi har mest af nu, eller om det er private kunder, som vi har en del af allerede, i stor-københavn.

Elektriker i Holbæk

Vi laver El-tjek, dørtelefon installationer, industri-installationer, renovering af trappeopgange og meget mere. Vi har speciale i andelsforeninger, som har brug for en fast samarbejdspartner, og laver udskiftning af komplette dørtelefon installationer, nærmest på ugentlig basis i København, i netop andelsforeninger og ejerforeninger. Og arbejder gerne som elektrikere for dig i Holbæk også.

I bund og grund vil vi bare gerne være behjælpelige med det vi kan. Vi er stolte af vores medarbejdere, som alle er ansat fordi de gerne vil gøre en forskel og arbejde med faglig stolthed som det altoverskyggende. Vi arbejder benhårdt på, at lave Danmarks bedste arbejdsplads for elektrikere, da vi tror på, at glade medarbejdere udfører et bedre stykke arbejde.

Det vil vi gerne vise dig. Det kræver bare at du tager fat i os, og lader os få chancen for at vise hvad vi kan. Vores priser er fair, og vi rykker gerne hurtigt ud, hvis det brænder på.