Kunne du bo i et lejlighedskompleks uden dørtelefon? I Roskilde er der mange der kan ..

En gang imellem sker det, at vi som elektrikere kommer ud for ting der undrer os. En ting at folk selv giver sig i kast med el installationer, en anden ting er, at der på rigtigt mange steder IKKE er monteret et dørtelefonanlæg i etageejendomme.

Det er selvfølgelig altid beboernes og ejeren af ejendommens sag, men i disse tider, hvor antallet af indbrud hos private stiger og stiger, så er det os lidt uforståeligt at der ikke gribes ind.

At forebygge indbrud og hjemmerøverier er en lavthængende frugt, hvis det blot drejer som om at installere et dørtelefonanlæg.

At installere det, er relativt simpelt og kan klares på forholdsvis kort tid. Det vil sige udgiften til det er begrænset. Og sat op imod den risiko der er for, at uvedkommende kan komme i trappeopgange, for evt. at begå indbrud eller overfald, så er udgiften i vores øjne værd at tage.

I Roskilde var vi hos en kunde for nyligt, som skulle have lavet forskellige ting i sit hjem. Allerede da vi ankom undrede vi os over, at der ikke var en dørtelefon. Vi kunne gå lige ind i trappeopgangen og banke på beboerens dør. Det er jo ikke dårligt når man har favnen fuld af materialer og værktøj, men for indbrudstyv er det på ingen måde skidt heller.

Det gik op for os da vi kørte lidt rundt i området, at der ikke var et dørtelefonanlæg monteret nogen steder. Det vil sige, at man egentlig blot skulle igennem en enkelt lås for at kunne begå indbrud, i ca. 300 lejemål.

Forebyggelsen af tyveri og indbrud ved at montere et anlæg, er stor. Og det kan som sagt gøres relativt nemt, uden at det kræver hverken store reparationer eller besøg af andre håndværkere. Vi kommer selvfølgelig gerne ud og giver vores besyv med, men vil først og fremmest anbefale at du, eller i, i den ejendom du bor i, tager en snak med bestyrelsen, eller ejeren af bygningen.

Vi er eksperter i dørtelefoni og kan installere anlæg i alle opgange. Vi har mange års erfaring, og har ledt store projekter, hvor mere end 300 beboere i eet ejendomskompleks skulle have nye telefoner i deres hjem. Den installation mindskede deres uønskede besøg på trappeopgangene radikalt.

Vi har alle et ansvar for, at vi kan færdes sikkert rundt. Især i vores hjem og i vores nærområde. Har du ikke en dørtelefon installeret, så har du efter vores mening heller ikke nogen som helst kontrol med, hvem der banker på din dør, eller færdes på de trappeopgange hvor DU og dine børn skal føle dig sikre.

Vi tager meget gerne en helt gratis og uforpligtende dialog med jer omkring muligheder og løsninger. Tilbudsgivning og styring af sådanne projekter er vores speciale, så tag endelig fat i os – før de ubehagelige episoder finder sted.

Kontakt os her. KONTAKT