Det intelligente hus – IoT ( internet of things )

Intelligente huse, bygninger, og lejligheder er ikke længere noget der ligger ude i fremtiden. De er her nu, og det bliver nemmere og nemmere at gøre sit hjem “intelligent” 

 

Smarte lamper der selv justerer lyset ift hvad klokken er, eller hvor meget lysindfald der er udefra, har været der længe. Nu kan man også styre det hele via sin telefon.

Smarte termostater, der selv regulerer varmen op og ned, og kan indstilles via en app eller device, er også noget der findes.

Kameraer, der kan kende forskel på mennesker, dyr, biler og give dig besked på din telefon omkring besøg hos dig, kan også sættes op meget simpelt.

Internet of things er kommet og de gør et meget stort indtryk på den måde vi tænker smarte hjem på fra nu af. “If this then that” er en smart måde at tænke sine intelligente løsninger på og kan virkelig automatisere en masse ting i dit hjem så du slipper for at tænke over det.

Denne video forklarer det meget godt:

 

Lad os komme med et potentielt scenarie:

Du bor i et hus, hvor I bor 4 mennesker. Efter en lang nat hvor man har udåndet en masse co2, som ikke er godt for indeklimaet, vil man naturligvis gerne have luftet ud. Faktum er dog, at rigtigt mange mennesker glemmer at lufte ordentligt ud, hvilket kan medføre hovedpine, sygdom etc. Hvad nu hvis man havde en IoT co2 måler installeret i sit hjem, samt en lampe, med en IoT pære i, som talte sammen… ?

Det potentielle scenarie kunne derfor være, at “hvis/if this” co2 måleren registrerede et for højt niveau af co2 “så/then that” ville den tidligere nævnte lampe lyse, for at huske dig på at lufte ud.

Eller endnu bedre, så havde man IoT motorer på sine loftvinduer, så de selv ville åbne hvis niveaet var for højt.

Pointen er, at du kan sammenkæde dine forskellige enheder i dit hjem simpelt. Og vi kan hjælpe dig med det.

Udover at vi kan levere og montere en masse forskellige komponenter, som eksempelvis co2 målere, vejrstationer, og kameraer, så kan vi også hjælpe med at sætte det hele op. Vi tilbyder nemlig en grundig oplæring i de produkter og selve “if this, then that” tankegangen, når vi er hos dig.

At gøre dit hjem smart har aldrig været nemmere. Måske er det på tide at tage det simple skridt og komme igang med det. Det kræver bare at du tager fat i os 🙂 Vi har lavet mange smarte installationer i huse, domiciler og lejligheder. Vores priser er som de er, dem kan du se her.