Her er 3 sider du kan hente viden på!

Vi ved ikke alt. Vi ved meget, men ikke alt. Desværre. Derfor er det vigtigt for os, at have nogle faste steder at hente den viden vi mangler, online.

Vi bruger en del tid i virksomheden på, at udvide vores kompetencer. Både i form af kurser, men også på generel viden omkring teknik, regler og lovgivning, og især hvad der rører sig i vores branche. 

Vi tyer derfor ofte til de følgende sider online, for at opnår netop de ting.

Tekniq.dk

Dette er vores brancheorganisation. Her holder vi os opdateret på alt der har med vores medarbejdere at gøre, og vi bruger den især til at udvide vores netværk. Vi “deler” organisationen med VVS installatører, så derfor er der selvsagt grobund for en masse erfaringsudveksling, samt netværksudvikling.

Altomteknik.dk

Det er vigtigt at holde sig opdateret med hvad der sker i vores lille land. Altomteknik.dk er en portal der giver os en masse indsigt i mange forskellige lag og brancher, som alle har et teknisk islæt. Vi læser bla. artikler omkring test og måleudstyr, og sikkerhed omkring brandinstallationer. Fælles for det hele er, at de har en vidensbank omkring teknik, som vi ynder at bruge hvis vi står med konkrete udfordringer.

Sik.dk

“Sik” er en forkortelse for sikkerhedsstyrelsen. Her er der altid friske nyheder, og vores EL regelsæt er også altid i et opdateret format her. Vi har flere gange brugt SIK, når vi har skullet være helt sikre i en sag omkring el og regler. De er en virkelig værdsat enhed i vores branche, som der bør og skal værnes om. Du kan som forbruger også lære en masse ved at kigge med på deres side.