JDB El-teknik er nu medlem af Blue Install – et landsdækkende installatørnetværk.

At arbejde mod et fælles mål, er for os i JDB El-teknik, den rette måde at gribe tingene an på. Vi har i flere år, forsøgt at skabe en fælles indsats mod vores overordnede mening med tingene og det har vist sig meget succesfuldt. Bla. med vækst, flere ansatte og større opgaver. Men for at binde tingene endnu mere sammen, har vi nu valgt at indgå i fællesskabet omkring Blue Install.

Blue Install er en fælles brancheorganisation, som giver os mulighed for at udvikle os som virksomhed, i endnu højere grad end før. Det giver os adgang til unikke uddannelsesmuligheder, som i høj grad kommer vores kunder til gode, men også vores medarbejdere der ved at have en uddannelsesplan, følger med tiden og de mange tiltag der er i branchen.

Blue install

Fælles markedsføring bliver brugt hyppigt, og i fællesskab med den ansvarlige afdeling hos Blue Install kan vi målrette og prissætte produkter og løsninger med unikke præg. Vi kan samtidig drage nytte af et stort, professionelt netværk af leverandører. Både ift priser, men også ift service og vejledning.

De første spadestik er taget og vi starter med at give gode muligheder for kameraovervågning, samt dyb indsigt i muligheder og løsninger i den sammenhæng.

Se meget mere på Blue Install her: Kameraovervågning. 

Hvis du vil have en samarbejdspartner der sætter udvikling og muligheder for dig som kunde i højsædet, så tag kontakt til os med det samme. Med vores medlemsskab af blue install tager vi vores serviceniveau endnu højere op.