Boligselskaber – det her kan vi hjælpe jer med!

I et boligselskab, med mange bygninger, fællesinstallationer og lignende, er der rigtigt mange opgaver vi som elektrikere kan tage os af. Ejendomsadministratorer er efterhånden så uddannede og trænede i teknik, at de selv kan en del, men der er dog nogle installationer fagfolk bør tage os af. Læs mere under her hvilke.

Dørtelefoner

En dørtelefon er beboernes værn mod uindbudte gæster. De bør altid virke. Dog er der mange dørtelefonanlæg der efterhånden har nogle år på bagen og som derfor ikke virker så godt mere. Lige præcis denne type af opgave er noget vi er rigtigt gode til hos JDB. Du bør som administrator af en ejendom sikre dig, for dine beboeres skyld, at anlæggene virker så de kan føle sig trygge i eget hjem.

HPFI afbrydere

Mange beboere har stadigvæk de gamle HPFI afbrydere installeret i deres EL-tavler. Det betyder, at de faktisk ikke er beskyttet efter den gældende lovgivning eller sikkert. Dette bør ændres og er selvsagt også noget vi også kan hjælpe med. Vi kommer med glæde med et tilbud på udskiftning, hvis det er flere afbrydere der er tale om. Det kan tage et godt stykke ned, og også vise beboerne i ejendommen, at i gør en stor indsats for deres sikkerhed.

Fejl på lysinstallationer

De gængse fejl, som eksempelvis en pære der er sprunget, eller en sensor der ikke virker mere, er ofte noget som administratorer selv tager sig af. Er fejlen dog af en art hvor sikringen springer, eller HPFI afbryderen slår fra, er det bedst at lade en fagmand se på det. Vi ser det tit i gårdmiljøer, i kældre og lignende, og bliver derfor tilkaldt ofte til disse opgaver.

El i varmecentraler

Strøm til pumpen, strøm til styringstavlen, strøm til vandbeholderen, spænding på føleren, etc. etc. Der er MANGE ting i en varmecentral der kan gå i stykker. Vores råd er: Tag kontakt til os med det samme. Vi kan rykke hurtigt ud og udbedrer typisk med det samme. Nogle gange kan ting gå mere i stykker af, at der ikke bliver repareret på tingene ordentligt fra starten.

Internetinstallationer

Med Netflix, HBO, Viasat osv. der stort set altid kører hos folk, så er det vigtigt at de netværk og internetinstallationer man har i sin ejendom. Med andre ord, virker det ikke, så vil der være et ramaskrig fra beboerne. Det er næsten vigtigere end at have varmt vand. Vi kan teste, installere, certificere og meget mere og derved sikre, at installationerne virker optimalt altid.