NYHED: DU KAN NU FÅ EN SERVICEAFTALE HOS JDB EL-TEKNIK

Du har brug for en serviceaftale til din virksomhed, din forretning, dit lager eller lignende. Og det har du fordi din sikkerhed, dine medarbejderes sikkerhed, og din forretnings evne til, at tjene penge er vigtigt for dig. Nedbrud er lig med penge der ikke kan tjenes og derfor er det vigtigt, at du er forberedt bedst muligt. Og det er ikke engang dyrt, at være godt forberedt. 

Det her er den ekstra værdi du kan tilføje, hvis du laver en fast aftale med os omkring dine installationer:

 

Serviceaftale

1: Hurtigere udrykning.

2: Bedre priser.

3: Hurtig tilbudsgivning.

De tre ting i sig selv er værdi nok, hvis du spørger os, men du kan så samtidig lægge til aftalen, at det er et fast firma der kommer og laver tingene hos jer. Et fast firma der kender jeres installationer, og kender jer.

Vi servicerer flere firmaer i hele København og det vi hører fra dem er stort set altid det samme: De er super glade for, at vi kommer hurtigt ud, og at vi kender til det hele. De skal med andre ord IKKE, bruge særlig meget tid på at sætte os ind i tingene. For dem kender vi delvist allerede.

Vi vil rigtigt gerne være dem der hjælper jer hvis problemerne er ude. Vi sætter en ære i kvalitet og vores ansatte er servicemindede. Hvis du vil have et besøg af en af vores overmontører, kan de hurtigt og overskueligt give dig en pris på en serviceaftale, som dækker dig og din virksomhed, og mere til.

Kontakt os her.