JDB El-teknik er Gazellevirksomhed 2019

Det er med meget stor stolthed, at vi kan sige, at vi har modtaget en gazellevirksomhed i 2019. Hårdt arbejde betaler sig, men det ville ikke have kunnet lade sig gøre, hvis ikke vi havde haft en fantastisk gruppe af medarbejdere. I bærer den største del af skylden for vores succes, så tak, tak, tak, for det. Vi har skrevet lidt om, hvad vi har gjort for at nå her til. Det kan du læse mere om i indlægget her. 

Hårdt arbejde betaler sig, men at give sine medarbejdere mulighedfor, at arbejde med frihed under ansvar, og med mulighed for udvikling, betaler sig endnu mere.

Vi har de sidste par år arbejdet på at blive større, men for at blive det, skal man have de rette folk ansat. Derfor går vi meget op i, at de mennesker der bliver en del af vores JDB familie, forstår vigtigheden af, at udvikling er en altafgørende faktor.

Gazelle 2019

Vi kan ikke forvente, at alle der kommer til os er verdensmestre, men vi kan forvente at de har en god attitude, og at de kan læres op i de mangler der måtte være. Det samme gør sig gældende på ledelsesniveau. Hire for attitude, train for skills.

Det betaler sig at være ordenligt, og ikke gå på kompromis med service. Det vidner de mange gode 5 stjernede trustpilot anmeldelser vi har, om. Det sker, at vi laver fejl, men gør vi det, så retter vi dem. Det er det mindste vi kan gøre. Og den attitude er mange gange kommet os til gode i form af mere arbejde.

Vi er stolte af vores arbejde, og går ind til de opgaver vi skal lave med indstillingen om, at vi skal have er stort, flot, 12 tal af kunden når vi er færdige.

Serviceaftale

Vi har stadig meget at lære og hviler ikke på laurbærrene. Derfor går vi idag på arbejde med lysten til at udvikle os yderligere, og kommer derfor snart med flere nye og fantastiske tiltag. Tiltag der kommer både medarbejdere og kunder til gode.

Tak fordi i følger med.