Hvad koster en elektriker i timen i København?

Som ejer af en bolig eller en lejlighed i København, kommer der som regel et tidspunkt, hvor det er nødvendigt at tilkalde en autoriseret elektriker. Men hvad skal man regne med, at det kommer til at koste? Det er der mange faktorer, der spiller ind på.

Når det kommer til el-arbejde, er det ikke nogen god ide at spare mest muligt. For når der skal rodes med elinstallationer, er det vigtigt, at du får en dygtig elektriker til at se på det, så du ikke ender med installationer med fejl eller mangler.

Hvad spiller ind på, hvad en elektriker koster i timen?

Når du henvender dig til en elektriker, vil prisen for opgaven afhænge af kompleksiteten og omfanget. Det er f.eks. dyrere at sætte elektrikeren til specielle fejlfindingsopgaver, end det er at få monteret og installeret en dørtelefon til en husstand.

Når du hyrer en elektriker eller spørger omkring, hvad en elektriker koster hos respektive firmaer, er det vigtigt, at du kun henvender dig til autoriserede elektrikere. For det er kun uddannede og autoriserede elektrikere, der må udføre elinstallationer. Får du derfor en pris, der virker helt usandsynligt lav, bør du tjekke op på en ekstra gang, om vedkommende er autoriseret.

En elektriker får i gennemsnit 204 kroner i timen i løn på landsplan. Men, dette afspejler ikke, hvad du skal regne med, hvad en elektriker koster i timen, da der også oven i denne pris skal beregnes udgifter til materialer, værktøj, varebil med mere. Dertil kommer også, at timeprisen for en elektriker i København generelt er højere sammenlignet med andre steder i landet.

Det er derfor meget almindeligt, at en elektriker i København koster omkring 600 kroner eller mere i timen på hverdage. Vil du gerne have nøjagtige priser på, hvad en elektriker koster i timen, kan du se nærmere på priserne hos JDB El-teknik der varierer efter, hvilken type opgave, der udføres.