Spar penge med energirådgivning

energioptimering

Energirådgivning er en fornuftig ting at få udført, hvis du ejer et hus, da det kan give dig en plan for, hvordan du sænker dit energiforbrug, men også hvordan du gør det ved at skifte over til grønnere løsninger.

Det er meget in at skifte over til grønnere løsninger og gøre, hvad man kan for at belaste miljøet mindst muligt. Det er meget vigtigt, men det er ikke den eneste fordel, du kan få ved at modtage energirådgivning. For ved blot at skifte nogle få løsninger, kan du i det lange løb spare en del penge.

Sluk lyset mere effektivt og spar penge

Energirådgivning og energioptimering behøver ikke tage udgangspunkt i dyre og omfattende løsninger såsom jordvarme, pillefyr eller solceller. Energirådgivning og energioptimering kan også tage form i det små og alligevel gøre en stor forskel.

For der er mange penge at spare blot ved at slukke lyset mere og oftere.

Smarte og intelligente løsninger sænker forbruget

Selvom du måske tænker, at du allerede er meget opmærksom, når det kommer til at slukke lyset efter dig og ikke lade det brænde, når du ikke er hjemme, kan du sikkert gøre mere endnu.

En løsning er f.eks. ”Den Grønne Kontakt”, der er introduceret af Lauritz Knudsen. Den har en sluk-alt-funktion, hvor det er muligt på bare én kontakt at slukke for alle apparater, der står og kører på standby og lyset på børneværelset, der måske ikke lige er blevet slukket alligevel.

Det sparer dig hurtigt for mange penge, da apparater, der bare står og kører på standby, faktisk står for 10-15% af den samlede elregning. Ved at indføre sådan en kontakt, kan du altså få en del penge direkte ned i lommen – bare ved at trykke på en kontakt, der sidder ved hoveddøren.

Det kan selvfølgelig også installeres, så kontakten kun slukker for bestemte ting i huset.

Hvor kan man få energirådgivning?

Hos JDB El-teknik kan du få energirådgivning, hvis du bor i København eller omegn. Vi er en elektriker, der både kan rådgive om strøm- og elforbrug og en forbedring af disse samt udføre installationer, der kan hjælpe med at nedbringe forbruget og regningen.

Vi oplever, at mange har stor gavn af en kontakt, der kan slukke for det hele eller for dele af apparaterne i hjemmet, da man i en travl hverdag måske ikke lige får slukket helt for TV’et eller husker at slå kaffemaskinen fra. Det er alt sammen penge, der bare bliver brugt, mens du ikke er hjemme – og det er der ikke meget sjov ved.

book en tid til energirådgivning og se, om ikke du hurtigt kan finde nogle penge, der kan bruges på noget sjovt eller brugbart.