Derfor bør boligselskabet overjveje en serviceaftale på elinstallationerne.

Serviceaftale med autoriseret el-installatør

Som boligselskab kan det være fristende at spare penge ved at ansætte en billig el-installatør, men det kan have alvorlige konsekvenser for din ejendom og dens beboere på lang sigt. Hvis du vil beskytte din investering og sikre, at alle el-installationer i din ejendom er sikre, og opfylder kravene i byggelovgivningen, bør du overveje at indgå en serviceaftale med en autoriseret el-installatør.

Hvad er en serviceaftale med en autoriseret el-installatør?

En serviceaftale med en autoriseret el-installatør er en aftale mellem din virksomhed og en autoriseret el-installatør, som sikrer, at din ejendom og dens el-installationer er sikre og overholder byggelovgivningen. En serviceaftale kan omfatte regelmæssig vedligeholdelse og eftersyn af alle el-installationer i din ejendom, herunder sikring af, at de er i overensstemmelse med alle sikkerhedsforskrifter og standarder. JDB el arbejder i flere boligselskaber, og har stor erfaring med installationerne i disse, derfor kan vi levere den service DU har brug for, for at sikre dine beboere og din ejendom. Du kan læse mere om vores service-ordning HER.

Hvad er fordelene ved en serviceaftale med en autoriseret el-installatør?

  1. Sikkerhed: En serviceaftale sikrer, at alle el-installationer i din ejendom er sikre, og opfylder byggelovgivningen. Dette kan mindske risikoen for brand og personskader, og sikre at du overholder lovgivningen på området.
  2. Regelmæssig vedligeholdelse: En serviceaftale kan omfatte regelmæssig vedligeholdelse og eftersyn af alle el-installationer i din ejendom. Dette sikrer, at eventuelle problemer opdages og løses tidligt, før de bliver større og dyrere at reparere.
  3. Besparelse på lang sigt: Selvom det kan virke som en stor udgift at have en serviceaftale med en autoriseret el-installatør, kan det spare dig penge på lang sigt. Regelmæssig vedligeholdelse kan forhindre større problemer, som kan koste mere at reparere i sidste ende.
  4. Professionel rådgivning: En autoriseret el-installatør kan give professionel rådgivning om alle el-installationer i din ejendom. Dette kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger om vedligeholdelse og forbedringer af dine el-installationer.

FAQs om serviceaftaler med autoriserede el-installatører:

Q: Hvad koster en serviceaftale med en autoriseret el-installatør? A: Omkostningerne varierer afhængigt af din ejendoms størrelse og de tjenester, du har brug for. Men som nævnt tidligere, kan det spare dig penge på lang sigt. Så tag kontakt HER, så kan vi give dig et konkret bud på en serviceaftale i DIN ejendom.

Q: Hvor ofte skal jeg have efterset mine el-installationer? A: Det afhænger af din ejendoms størrelse og alder på dine installationer, men en gang om året er normalt tilstrækkeligt.