Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Boligkøb? Få et tjek af elinstallationerne

Inden du investerer i drømmeboligen, er det en god idé at få foretaget en grundig gennemgang af alle el-installationer i huset. Et såkaldt eltjek giver svar på, hvorvidt installationerne er funktionsdygtige, fuldt ud lovlige samt sikret mod brandfare og stød. Ved at få foretaget et el-tjek sikrer du, at sikkerheden i dit kommende hjem er i top.

Hvorfor er et el-tjek nødvendigt?

Ved et el-tjek sikres du, at alle installationer er hensigtsmæssigt og lovligt installeret. Ulovlige og farlige el-installationer kan resultere i farlige stød og i værste tilfælde gå i brand.Med et el-tjek gennemgås alle installationer og der sørges for, at du kan undgå ubehagelige overraskelser og sove trygt om natten.

Specielt ved køb af ny bolig er det vigtigt at vurdere lovligheden af de installationer, der er i boligen. Ved et el-tjek sikrer du, at du som ny husejer ikke skal stå til regnskab for ulovlige installationer, du ikke selv har været ansvarlig for at opføre. De ulovlige el-installationer er farlige, og forsikringen dækker ikke for tab som følge af en ulovlig og dysfunktionel el-installation. Det kan derfor være en klog investering at bestille et el-tjek, da det i længden kan blive både dyrt og farligt at have (ubevidst) ulovlige installationer i boligen.

Hvordan foregår et el-tjek?

Ved et el-tjek undersøger den autoriserede elinstallatør, om el-tavlen er korrekt, lovlig og forsvarligt monteret. Der undersøges ligeså, om HPFI/HFI-afbryderen fungerer optimalt – altså at den slukker for al boligensstrøm, når der sker en fejl i et el-apparat, så du og din familie beskyttes mod livsfarlig stød og brand. Alle installationer måles desuden igennem for at udlede, om der eventuelt gemmer sig fejl i det skjulte ledningsnet. For at sikre sikkerheden foretages der yderlige kontrol af samtlige stikkontakter og forbindelser i boligen. Slutteligt får du udleveret en skriftlig rapport om husets el-mæssige tilstand, hvorefter du selv kan beslutte, hvilke udbedringer, du ønsker foretaget.

Hos JDB El-teknik står vi altid klar til at udføre et gennemgående el-tjek på dit næste drømmehus. Vores kunders sikkerhed er alfa omega for os, så du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi bedst – og billigst – garanterer sikkerheden af dit næste boligkøb.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os