Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Vil du have grøn energi?

Hos JDB El-teknik går vi meget op i grøn energi. Først og fremmest fordi det aflaster miljøet. Men også fordi det kan spare vores kunder for mange penge. Derfor rådgiver vi også gerne om, hvordan du sænker dit el-forbrug. I det følgende indlæg har vi fokus på grøn energi, og på hvordan du kan skåne både miljøet og din pengepung.

Undgå standby

Mange lader computer, tv og andre elektriske apparater stå på standby i stedet for at slukke dem helt. Du skal dog ikke tro, at dine apparater ikke bruger strøm, blot fordi de står på standby – tværtimod. Faktisk står apparater på standby for op til 15 % af el-forbruget i din bolig, så der er god grund til at slukke på stikkontakten.

Reducer dit forbrug med den rette løsning

Det er dog ikke sikkert, at du altid har tid til at slukke for alle stikkontakter, inden du forlader dit hjem. Hvis du vil undgå både besvær og unødvendigt store el-regninger, kan du med fordel overveje en såkaldt sluk-alt-funktion.

Løsningen, som vi kalder for ”den grønne kontakt”, kan skære op til 65 % af dit standbyforbrug. Den grønne kontakt kan placeres bekvemt ved din hoveddør, og dermed kan du slukke for alle dine apparater, inden du går hjemmefra og undgå at bruge dine surt optjente penge på strøm, du alligevel ikke får gavn af. Samtidig skåner du miljøet, og du slipper også for at bekymre dig om, du nu også fik slukket brødristeren eller kaffemaskinen.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil høre nærmere om muligheden for at få grøn energi, er du altid velkommen til at kontakte JDB El-teknik. Vi tilbyder flere løsninger, som kan sænke dit el-forbrug, og vi giver dig naturligvis gerne yderlige råd og vejledning om, hvordan du kan spare penge på din el-regning.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os