fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Få et El tjek i København, Roskilde og omegn

Er dine el-installationer lovlige og sikre? Eller har du aldrig fået det undersøgt? Så bør du bestille tid til et el-tjek hurtigst muligt!

Et el-tjek er en grundig gennemgang af alle de elektriske installationer i dit hjem, og dette tjek danner baggrund for den el-installationsrapport, som giver dig svar på hvorvidt dine installationer er funktionsdygtige samt sikrede mod fx brandfare og stød, eller om der skal foretages ændringer for at forbedre sikkerheden. Der er mange gode grunde til at få foretaget et el-tjek, selvfølgelig for at øge sikkerheden i hjemmet, men også så du som ny husejer ikke pludselig skal stå til regnskab for ulovlige el-løsninger, hvis installation du ikke har været ansvarlig for.
Gennem vores mangeårige erfaring hos JDB El-Teknik, har vi hjulpet rigtige mange kunder med deres elektrikeropgaver – herunder el-tjek. Når du bestiller tid til et el-tjek hos JDB El-teknik, udfører vores elektriker blandt andet:

  • Undersøgelse og adskillelse af din el-tavle:
    På denne måde kan du være helt sikker på, at alt virker som det skal.
  • Eftersyn af el-installationer:
    Rigtig mange hjem har (ubevidst) ulovlige el installationer. Disse kan være farlige, og forsikringen dækker desuden ikke, hvis der skulle opstå ulykker eller uheld som følge af en ulovlig el-installation. Det kan altså både blive farligt og dyrt at have ulovlige installationer.
  • Undgå overraskelser:
    Farlige og ulovlige el-installationer kan forårsage stød og i nogle tilfælde endda gå i brand. Med et el-tjek gennemgår vi altså dine installationer og sørger for, at du kan sove trygt om natten og undgå ubehagelige overraskelser.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6anmeldelser.

Skal du købe eller sælge bolig?

Skal du have kontrolleret dine el-installationer i forbindelse med salg eller køb af bolig? Eller vil du blot være sikker på, at de el-installationer du har nu er lovlige?

Hvis du skal ud købe en bolig, er det en rigtig god ide, at få udført et el-tjek. Køber du en bolig med ulovlige el-installationer, risikerer du at blive stillet ansvarlig for disse. Derudover udgør fejl og mangler en fare for dig og din familie.

Skal du sælge bolig? Så er det også en god ide at sikre sig, at dine el-installationer er sikre og lovlige. Oftest er det sælgeren, som hæfter for ulovlige el-installationer i boligen.

Når du bestiller tid til et el-tjek hos os, gennemgår vi dine el-installationer og sørger for, at de overholder Sikkerhedsstyrelsens krav. Sikkerhedsstyrelsen kontrollerer løbende elektrikerens elinstallationsrapporter og sørger for, at alle bekendtgørelser, regler og love overholdes. Vi foretager relevante målinger og stikprøvevis adskillelse af stikdåser, så du kan vide dig helt sikker på, at når vi forlader dit hus, står du med sandheden om din boligs sikkerhed i hænderne i form af en skriftlig rapport. Vi er ikke ude på at få din boligs tilstand til at fremstå værre end den egentlig er, så du skal hoste op med flere penge. Når du har fået rapporten, er det derimod helt op til dig at bestemme, hvad der skal gøres for at udbedre eventuelle skader og fejl, men har du brug for vores hjælp står vi naturligvis klar til at give en hånd med!

Der er et par ting du skal være opmærksom på, i forhold til ej-tjek og boligsalg. Du skal fx huske, at et el-tjek skal foretages inden købsaftalen underskrives, og at el-installationsrapporten kun er gyldig i et år, hvilket vil sige, at der skal foretages en ny rapport, hvis boligen stadig ikke er blevet solgt efter et år.

Kontakt

Tag kontakt i dag og hør nærmere om el-tjek.

53 58 28 01
info@jdb-elteknik.dk

Postadressse:
JDB El-teknik
H.C. Ørsteds Vej 50C.
1911 Frederiksberg C.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os