Du er velkommen til at tage kontakt

Skriv mail Ring til os

Dit eltjek

Er dine el-installationer lovlige og sikre? Eller har du aldrig fået det undersøgt? Så bør du bestille tid til et el-tjek hurtigst muligt!

Et el-tjek er en grundig gennemgang af alle elektriske installationer i dit hjem. Dette tjek danner baggrund for den el-installationsrapport, som giver dig svar på hvorvidt dine installationer er funktionsdygtige samt sikrede mod fx brandfare og stød, eller om der skal foretages ændringer for at forbedre sikkerheden.

Der er mange gode grunde til at få foretaget et el-tjek. Selvfølgelig for at øge sikkerheden i hjemmet, men også så du som ny husejer ikke pludselig skal stå til regnskab for ulovlige el-løsninger, hvis installation du ikke har været ansvarlig for.

Book nu
Eltjek

Skal du købe eller sælge bolig?

Skal du have kontrolleret dine el-installationer i forbindelse med salg eller køb af bolig? Eller vil du blot være sikker på, at de el-installationer du har nu er lovlige? 85% af alle el-installationer har fejl, og netop derfor er et eltjek vigtigt. Ikke bare når du sælger, men også i forebyggende regi.

Hvis du skal ud købe en bolig, er det en rigtig god ide, at få udført et el-tjek. Køber du en bolig med ulovlige el-installationer, risikerer du at blive stillet ansvarlig for disse. Derudover udgør fejl og mangler en fare for dig og din familie.

Skal du sælge bolig? Så er det også en god ide at sikre sig, at dine el-installationer er sikre og lovlige. Oftest er det sælgeren, som hæfter for ulovlige el-installationer i boligen.

Når du bestiller tid til et el-tjek hos os, gennemgår vi dine el-installationer og sørger for, at de overholder Sikkerhedsstyrelsens krav. Sikkerhedsstyrelsen kontrollerer løbende elektrikerens elinstallationsrapporter og sørger for, at alle bekendtgørelser, regler og love overholdes. Vi foretager relevante målinger og stikprøvevis adskillelse af stikdåser, så du kan vide dig helt sikker på, at når vi forlader dit hus, står du med sandheden om din boligs sikkerhed i hænderne i form af en skriftlig rapport. Vi er ikke ude på at få din boligs tilstand til at fremstå værre end den egentlig er, så du skal hoste op med flere penge. Når du har fået rapporten, er det derimod helt op til dig at bestemme, hvad der skal gøres for at udbedre eventuelle skader og fejl, men har du brug for vores hjælp står vi naturligvis klar til at give en hånd med!

Der er et par ting du skal være opmærksom på, i forhold til ej-tjek og boligsalg. Du skal fx huske, at et el-tjek skal foretages inden købsaftalen underskrives, og at el-installationsrapporten kun er gyldig i et år, hvilket vil sige, at der skal foretages en ny rapport, hvis boligen stadig ikke er blevet solgt efter et år.

Se priser

Læs vores nyhedsblog

Læs mere