Din elektriker på Amager

Arbejdet med el er en tillidssag. For det skal udføres korrekt for at være sikkert. Vi vil være din elektriker på Amager, derfor gør vi en dyd ud af at være personlige, nærværende og professionelle i alle henseender. Du skal føle dig helt og aldeles tryg ved, at vi reparerer din elinstallation, udskifter din dørtelefon eller skifter nogle gamle stofledninger.

Du skal have lyst til at bruge os igen en anden gang. Derfor skal du, føler dig i gode hænder, opleve at der er en god kommunikation, og at arbejdet bliver udført professionelt til punkt og prikke. Det vil vi vise dig, at du får med os som din foretrukne elektriker.

Mød os til en gratis besigtigelse

Kan du godt lide at have et ansigt på din elektriker, inden du lukker vedkommende ind til at udføre en opgave? Det forstår vi godt. Men vi forstår også godt, at du gerne vil have os til at se nærmere på opgaven, så du kan få et uforpligtende tilbud at gå ud fra.

Når der er tale om større opgaver, kommer vi som udgangspunkt altid ud til en besigtigelse. Vi skal sammen have alle detaljerne på plads, og være sikker på at eventuelle usikkerheder er minimeret, forstået og forklaret. Derfor er det lige så vigtigt for os og for dig, at vi får dannet os et overblik over opgaven.

Til en gratis besigtigelse kan du også stille os alle de spørgsmål, du har til os og opgaven. Du kan spørge os om alt det, du gerne vil. Så du er helt tryg ved at vælge os.

En elektriker på Amager der får pæren til at lyse

Vi kan også mere end at hænge lamper op og sørge for, at de ikke blinker. Vores kompetencer spænder ret bredt og henvender sig til både private og virksomheder. Vi kan derfor også tage hånd om den overordnede sikkerhed, give dig rådgivning omkring grønnere løsninger og i det hele taget udføre alle former for el-arbejde.

Har du derfor ikke kun én opgave, du leder efter hjælp til, står vi til rådighed. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af elektrikere, der står klar til at rykke ud og hjælpe dig.

Skal vi hjælpe dig? Så kontakt os gerne ved enten at ringe til os eller sende os en mail.

Om os

Vi arbejder ALTID med faglig stolthed for øje.

Om kunden er privat eller erhvervsdrivende gør ingen forskel. Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde, og du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager eller et andet sted i København.

Det betyder selvsagt også, at vi overholder indgåede aftaler. Vi leverer til den aftalte tid, og priserne er holdt gennemskuelige, konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer – og selvfølgelig er kvaliteten i top.

Book nu
elektriker amager

Du som kunde hos JDB

Om kunden er privat eller erhvervsdrivende gør ingen forskel. Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde, og du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager eller et andet sted i København.

Se priser

Læs vores nyhedsblog

Læs mere