fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Mere end 10 års erfaring

Elektriker Glostrup

Elektriker Glostrup | Din sikkerhed er det vigtigste.

Med flere års erfaring i el branchen tilbyder JDB-Elteknik dig fair priser og arbejdskraft med høj faglig stolthed. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til tiden og efter de aftaler der laves med vores kunder.

Vi udfører opgaver indenfor el, men har også tekniske kompetencer der kan drages nytte af. Vi kan bla. udføre og servicere opgaver indenfor:

Døretelefonanlæg

EDB / TELE anlæg

Komplicerede belysningsanlæg

Intelligente installationer

Og meget mere.

Vi har i flere år opereret i storkøbenhavn og som elektriker i Glostrup. Vi er lokale og råder over nogle af Københavns mest servicemindede og flexible medarbejdere.

Elektriker glostrup

Vores mantra er, at glade kunder fortæller om os til deres venner og bekendte. Derfor gør vi meget ud af, at de opgaver vi laver, udføres til punkt og prikke og afleveres til kunden perfekt.

Vi udfører altid en komplet slutkontrol med dokumentation af vores arbejde. Vi tager billeder og arkiverer det med opgaven og sagen, så vi altid kan finde dokumentation frem igen.

Du er dermed sikker på, at der ikke bliver sprunget over hvor gærdet er lavest, og at du kan stole på det vi har lavet.

Vi tager en meget fair timepris og har ingen skjulte gebyrer. Alle vores priser kan du se her, og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Til højre for denne tekst har vi også en kontaktformular. Her kan du skrive en besked til os, og samtidig også uploade en video eller et billede af den opgave du har. På den måde kan vi danne os et overblik over opgaven inden vi kontakter dig. Netop den løsning har vist sig meget nyttig, da mere end 300 mennesker, både private og virksomheder, allerede har brugt den.

Vi kan rykke ud hurtigt og glæder os til at være din foretrukne elektriker Glostrup.

 

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os