Elektriker Glostrup | Din sikkerhed er det vigtigste.

Med flere års erfaring i el branchen tilbyder JDB-Elteknik dig fair priser og arbejdskraft med høj faglig stolthed. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til tiden og efter de aftaler der laves med vores kunder.

Vi udfører opgaver indenfor el, men har også tekniske kompetencer der kan drages nytte af. Vi kan bla. udføre og servicere opgaver indenfor:

Døretelefonanlæg

EDB / TELE anlæg

Komplicerede belysningsanlæg

Intelligente installationer

Og meget mere.

Vi har i flere år opereret i storkøbenhavn og som elektriker i Glostrup. Vi er lokale og råder over nogle af Københavns mest servicemindede og flexible medarbejdere.

Elektriker glostrup

Vores mantra er, at glade kunder fortæller om os til deres venner og bekendte. Derfor gør vi meget ud af, at de opgaver vi laver, udføres til punkt og prikke og afleveres til kunden perfekt.

Vi udfører altid en komplet slutkontrol med dokumentation af vores arbejde. Vi tager billeder og arkiverer det med opgaven og sagen, så vi altid kan finde dokumentation frem igen.

Du er dermed sikker på, at der ikke bliver sprunget over hvor gærdet er lavest, og at du kan stole på det vi har lavet.

Vi tager en meget fair timepris og har ingen skjulte gebyrer. Alle vores priser kan du se her, og har du spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Til højre for denne tekst har vi også en kontaktformular. Her kan du skrive en besked til os, og samtidig også uploade en video eller et billede af den opgave du har. På den måde kan vi danne os et overblik over opgaven inden vi kontakter dig. Netop den løsning har vist sig meget nyttig, da mere end 300 mennesker, både private og virksomheder, allerede har brugt den.

Vi kan rykke ud hurtigt og glæder os til at være din foretrukne elektriker Glostrup.