fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Overholder altid tid, pris og kvalitet

Elektriker Hvidovre

Elektriker Hvidovre | Kvalitet til tiden og til fair priser

Hos JDB El-teknik imødeser vi opgaver fra hele storkøbenhavn og opererer derfor også som elektriker i hvidovre. Med mere end 20 års samlet erfaring i virksomheden – og med fokus på detaljer som slutkontrol og dokumentation af vores arbejde, laver vi sjældent fejl.

Vi tilbyder meget gennemsigtige og fair priser og skjuler ingen gebyrer, miljøtillæg, eller andre udgifter for dig. Vi arbejder udfra devisen, at glæde kunder taler om os til andre. Og det er et kvalitetsstempel i sig selv.

Skal du have lavet et tilbud på el arbejde gør vi gerne det. Vi kan også gøre alt på ren timeløn. Det er i høj grad op til dig som kunde. Faktum er, at vi altid har tid til dig og går gerne forrest i en entreprise hvis det kræves af os.

Vores medarbejdere er uddannede elektrikere og er udvalgt og ansat fordi de også har et udpræget servicegen. De er skolet med faglig stolthed som det bærende grundlag i deres arbejde. Hos os er videreuddannelse et must og alle ansatte har derfor kompetencer der går udover normalt elektriker arbejde også.

Elektriker hvidovre

Er din opgave derfor af mere teknisk karakter, såsom EDB/TELE, dørtelefoni, eller automatikbaseret kan vi så absolut også være behjælpelige. Vi har bla. lavet store dørtelefonanlæg for op til 300 brugere, og er af visse leverandører de foretrukne installatører i København.

Vi sætter en ære i vores faglighed og går kompromisløst til værks for at udføre vores arbejde ordentligt. Vi bruger det bedste og nyeste værktøj og har en slutkontrolspolitik, som sikrer dig yderligere som kunde.

Du har brug for en elektriker til din opgave. Du vil gerne have den hurtigt udført. Du vil have kvalitet og betale en fair pris. Alle de ting kan vi hjælpe dig med hos JDB-Elteknik og vil herfra være din foretrukne elektriker hvidovre.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os