Elektriker Hvidovre | Kvalitet til tiden og til fair priser

Hos JDB El-teknik imødeser vi opgaver fra hele storkøbenhavn og opererer derfor også som elektriker i hvidovre. Med mere end 20 års samlet erfaring i virksomheden – og med fokus på detaljer som slutkontrol og dokumentation af vores arbejde, laver vi sjældent fejl.

Vi tilbyder meget gennemsigtige og fair priser og skjuler ingen gebyrer, miljøtillæg, eller andre udgifter for dig. Vi arbejder udfra devisen, at glæde kunder taler om os til andre. Og det er et kvalitetsstempel i sig selv.

Skal du have lavet et tilbud på el arbejde gør vi gerne det. Vi kan også gøre alt på ren timeløn. Det er i høj grad op til dig som kunde. Faktum er, at vi altid har tid til dig og går gerne forrest i en entreprise hvis det kræves af os.

Vores medarbejdere er uddannede elektrikere og er udvalgt og ansat fordi de også har et udpræget servicegen. De er skolet med faglig stolthed som det bærende grundlag i deres arbejde. Hos os er videreuddannelse et must og alle ansatte har derfor kompetencer der går udover normalt elektriker arbejde også.

Elektriker hvidovre

Er din opgave derfor af mere teknisk karakter, såsom EDB/TELE, dørtelefoni, eller automatikbaseret kan vi så absolut også være behjælpelige. Vi har bla. lavet store dørtelefonanlæg for op til 300 brugere, og er af visse leverandører de foretrukne installatører i København.

Vi sætter en ære i vores faglighed og går kompromisløst til værks for at udføre vores arbejde ordentligt. Vi bruger det bedste og nyeste værktøj og har en slutkontrolspolitik, som sikrer dig yderligere som kunde.

Du har brug for en elektriker til din opgave. Du vil gerne have den hurtigt udført. Du vil have kvalitet og betale en fair pris. Alle de ting kan vi hjælpe dig med hos JDB-Elteknik og vil herfra være din foretrukne elektriker hvidovre.