Som elektriker i Hellerup, Charlottenlund og Ordrup, kender vi alt til de behov, som kunderne i de områder har. Vi har igennem de sidste år haft mange erhvervskunder i området, men også private kunder tager kontakt for at få løst deres elopgaver.

Vi sætter en ære i, at lave vores arbejde ordentligt.

Elektriker Hellerup
Vi går op i ordentlighed og service og ved hvor vigtigt det er, at efterlade et godt indtryk hos vores kunder. Uanset om det er private eller erhvervskunder.
Som elektriker i Hellerup, og på strandvejen generelt, møder vi udfordringer man ikke møder andre steder i Danmark. Derfor har vi gjort det til en niche hos os, at udføre de tekniske opgaver som andre ofte ikke tager. Vi er ikke for fine til at arbejde og har altid fokus på, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og indsats.

Vores priser

Vores priser er fair og vi er overbevist om, at man får det man betaler for. Vi ligger på niveau med andre, men adskiller os alligevel ved, at have en nulfejlspolitik. Vores kunder forventer det bedste og det vil vi gå rigtigt langt for at give dem.
Af elektrikeropgaver i Hellerup har vi bla. lavet data og netværksinstallationer. Opsætning af intelligente styringer og komponenter. Og så har vi især lavet mange simple elinstallationer i huse og lejligheder. Her er der tale om alt lige fra opsætning af lamper, til montering af komfurer.

Dørtelefoner

Vi har specialiseret os indenfor dørtelefoner og kan service stort set alle anlæg vi måtte støde på. I Hellerup sidder der mange forskellige anlæg og på mange af de større huse derude, er der også adgangskontrol. Disse kan vi også servicere.
Uanset hvad din opgave går ud på, eller om du er privat, eller erhverv, så kan og vil vi hjælpe dig. Det kræver blot at du tager kontakt til os ved at udfylde kontaktformularen, og evt. vedhæfter et billede af dine opgave. På den måde kan vi forberede os, allerede inden vi kommer ud til dig.
Lad os endelig høre fra dig. Hvis du ikke er overbevist endnu, kan du læse nogle af de mange anmeldelser der er af os på trustpilot.

Få besøg af en af vores montører i Hellerup hurtigt

Vi kan rykke hurtigt ud og kan give både et gratis tilbud, eller udføre din opgave med det samme. Vores montører er alle ekstra uddannede i dørtelefoni, eltjek, netværk og meget mere.


Ring til os nu