Elektriker Lyngby | JDB EL-teknik er din professionelle samarbejdspartner.

Vi udfører alle former for elarbejde i Lyngby og omegn. Vi har en professionel tilgang til vores dagligdag og opgaver, og ingen kunde er for lille eller for stor.

Vi sætter en ære i, at kunne tilbyde alle former for services indenfor el faget. Dørtelefoni og tekniske installationer er vores spidskompetencer. Men selvom din opgave er af større eller mindre karakter, kan vi – og vil vi – stadig hjælpe dig. Læs evt. mere om hvad vi kan her: Kompetencer.

Vi har udført opgaver for store koncerner, og helt små opgaver for private. Vi ser ikke problemer, men udfordringer og trives ved at vi udvikler os i takt med at opgaverne bliver sværere.

Vi uddanner vores medarbejdere løbende og har som ambition at være et skridt foran altid. Vi vil være på forkant med nyeste teknologi og kan derfor tage ekstraordinære løsningsforslag med i betragtning, når vi hjælper dig også.

Vores medarbejdere er nogle af de bedste og er nøje udvalgt. Ikke kun på grund af deres faglighed, men også deres evne til at give god service og at omgås mennesker.

Vores priser og services er mere end fair og du kan læse mere om dem her. Uanset om du vil have lavet en stor entreprise, eller blot har en lille opgave, så har vi muligheden for at tilrette løsningen til dine behov.

Tag kontakt til os med det samme. Vi rykker gerne hurtigt ud.

Vi sætter en stor ære i faglig stolthed og overholder vores aftaler. Vi ved hvor vigtigt det er med sikkert el-arbejde, men ved også hvor vigtigt det er med tillid til de håndværkere man bruger.

Det er vores ambition at blive din foretrukne elektriker Lyngby, kom endelig med ris og ros til vores arbejde. Det har andre gjort, og du kan se nogle af deres anmeldelser her.