Om JDB

Vi kender til installationerne på Nørrebro

Vi har alle forudsætninger for at hjælpe dig. Vi har et nøje udviklet kvalitetssikringssystem, som ligger til grund for det arbejde vi laver.  Vi dokumenterer alt hvad vi bør, samt mere til. Vi sikrer dig en god oplevelse af at bruge os som elektriker, hver gang du bruger os.

Book nu
Elektriker Nørrebro

Dig & JDB

Vi lever af, at vores kunde er glade for det arbejde vi udfører. Derfor glæder vi os over, at mange anbefaler os til andre. Under her, kan du læse lidt mere om vores unikke tilgang til vores måde at arbejde på. 

Se priser

Andre siger

Trustpilot & Google

Vi samler på tilfredse kunder hvilket vores anmeldelser på trustpilot, google og facebook også viser.

Som den foretrukne elektriker på nørrebro og med mange hundrede tilbagevendende kunder fra området vil vi gerne hjælpe dig med din opgave også. Tag kontakt med det samme her: KONTAKT.

Læs flere på Google

Testimonials

Tak for de mange gode anbefalinger

Venlige, dygtige, hurtige elektrikere

Jeg har bygget nyt køkken, og havde i den forbindelse besøg af Lasse fra JDB, hvilket var en stor fornøjelse. Vi gik opgaverne igennem sammen og drøftede rollefordeling, da jeg gerne ville lave meget selv (fx mure op efter fræsning). Lasse skrev ned, tog billeder og sagde “Super Duper!”. Herefter fiksede han sammen med en lærling det hele til UG. Hurtig reaktion, god service, fair og gennemskuelig pris. Kan klart anbefales!

Hvilfred Hvid / Trustpilot
Læs flere på trustpilot

Læs vores nyhedsblog

Læs mere