fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Elektriker Østerbro

Elektriker Østerbro | JDB EL-TEKNIK udfører alle El-opgaver, billigt, hurtigt og sikkert.

Mangler du en elektriker på østerbro?

Elektriker østerbro

Hos JDB El-teknik har vi mange års erfaring og har et unikt hold af elektrikere og teknikere. Vi kan udføre alle opgaver indenfor elfaget og sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse og tilbagevendende.

Tag kontakt med det samme her: KONTAKT

Hvis du vælger at bruge JDB El-teknik til din opgave, garanterer vi et højt fagligt niveau, motiverede og engagerede medarbejdere og en meget høflig betjening.

Som den foretrukne elektriker på østerbro, har vi i mange år været behjælpelige ved bla:

Husprojekter

Lejlighedsistandsættelser

Park og vej projekter

Tekniske entrepriser

Butiksindretning

Og meget mere.

Vi har i mange forskellige sammenhænge rådgivet kunder i forbindelse med istandsættelser, som har resulteret i både besparelser, men også store gevinster efter salg.

Med andre ord har vi kun til hensigt, at tilbyde en unik service, da det lønner sig både for vores kunder. Og de er i sidste ende det vigtigste for os.  Sikkerhed i arbejdet handler ikke kun om os selv, men også om kundens installation. Vi har derfor et solidt kvalitetssikringssystem, som alle medarbejdere er uddannet i at bruge.

Installationen hos dig gennemgår en nøje planlagt slutkontrol, som ligger til grund for vores kvalitetssikringsarbejde. Du er med hele vejen og har du spørgsmål modtager vi dem med et smil og forklarer gerne vores arbejde og processer for dig.

Vi har et unikt koncept, hvor der ikke gås på kompromis med tingene. Det ved vi, at vores tilbagevendende kunder sætter stor pris på. Tag kontakt til os med det samme, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil have et tilbud på din opgave.

Når du skriver til os, kan du i samme moment, uploade billeder eller video af din installation med det samme. Det giver os en bedre mulighed for, at give dig den rette pris med det samme.

Hvis det kræves, så dukker vi naturligvis gerne op på din adresse og besigtiger din opgave eller installation.

Tak fordi du vælger at bruge os, som din elektriker på østerbro. Se vores priser her: PRISER PÅ ELARBEJDE

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os