VI ER

Professionel og billig elektriker i Rødovre

JDB El-Teknik ledes af autoriseret el-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden i sin tid. Siden begyndelsen har det været vores uforbeholdne målsætning at levere godt håndværk til den rigtige pris – og sådan bliver det ved med at være. Hos JDB El-Teknik overholder vi vores aftaler.

Vi stræber efter at yde service af højeste kvalitet, samtidig med at vi holder vores priser på et fornuftigt niveau. Hos os er priserne gennemskuelige, og skjulte gebyrer er der ingen af. Vi giver samtidig altid et realistisk prisoverslag, inden vi påbegynder en opgave. Dette gør, at du kan være sikker på, at dit budget holder stik, når du bruger en kvalificeret elektriker i Rødovre og omegn.

Der er således ingen grund til at grue for prisen, når du benytter en elektriker i nærheden af Rødovre – hos JDB El-Teknik er vi en professionel men billig elektriker. Er du interesseret i at få udført et professionelt stykke arbejde til en fordelagtig pris, er du velkommen til at benytte os som din elektriker nær Rødovre.

Book nu
elektriker rødovre

Du som kunde hos JDB

Da vi går meget op i dig som kunde, er det vigtigt for os, at du er tryg ved at bruge os. Derfor har vi under her, skrevet nogle af vores kerneværdier ned.

Se priser

Læs vores nyhedsblog

Læs mere