Elektriker Rødovre | Sans for kvalitet og god service

Søger du en erfaren elektriker nær Rødovre? Så er JDB El-teknik det rette sted at starte.

Vi er en elektrikervirksomhed med respekt for faget og det gode håndværk. Derfor er du med os som elektriker tæt på Rødovre sikret et godt og holdbart stykke arbejde – hver gang. Kun det bedste er godt nok, når det kommer til det arbejde, vi udfører for vores kunder, og af netop denne grund går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi holder til på Frederiksberg og Rødovre men kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du søger en kompetent og professionel elektriker i Rødovre eller et andet sted i Hovedstadsområdet.

Fælles for alle vores kunder er, at de modtager en skræddersyet og optimeret løsning, der er tilpasset til lige netop deres behov. Uanset opgavens omfang og karakter tager vi således altid udgangspunkt i de individuelle forhold, for dette mener vi, er den bedste måde at yde god service.

Professionel og billig elektriker i Rødovre

JDB El-teknik ledes af autoriseret el-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden i sin tid. Siden begyndelsen har det været vores uforbeholdne målsætning at levere godt håndværk til den rigtige pris – og sådan bliver det ved med at være. Hos JDB El-teknik overholder vi vores aftaler.

Vi stræber efter at yde service af højeste kvalitet, samtidig med at vi holder vores priser på et fornuftigt niveau. Hos os er priserne gennemskuelige, og skjulte gebyrer er der ingen af. Vi giver samtidig altid et realistisk prisoverslag, inden vi påbegynder en opgave. Dette gør, at du kan være sikker på, at dit budget holder stik, når du bruger en kvalificeret elektriker i Rødovre og omegn.

Der er således ingen grund til at grue for prisen, når du benytter en elektriker i nærheden af Rødovre – hos JDB El-teknik er vi en professionel men billig elektriker. Er du interesseret i at få udført et professionelt stykke arbejde til en fordelagtig pris, er du velkommen til at benytte os som din elektriker nær Rødovre.

Vi udfører alle opgaver indenfor el

Med over 10 års erfaring på bagen kan vi tilbyde en bred vifte af opgaver og løsninger indenfor el-arbejde. Vores ydelser spænder fra montering af el-installationer over netværksinstallationer til energirådgivning.

Hos JDB El-teknik er vi altid på forkant med de nyeste teknologier, og vi leverer professionelle løsninger til både private og virksomheder. Uanset hvilken opgave du søger professionel hjælp til at udføre, er der derfor hjælp at hente med en elektriker i nærheden af Rødovre.

Billede af en installatør der bruger et instrument.

Med øje for miljøet

Vi er en elektriker ikke langt fra Rødovre, som er bevidste om vores fælles ansvar for at passe på miljøet. Derfor bidrager vi til den generelle grønne omstilling i samfundet ved at holde os opdaterede inden for vores fag, og ikke mindst ved at benytte os af moderne materialer og udstyr.

På denne måde bestræber vi os på at arbejde så CO2-venlig som overhovedet muligt, og vælger du at benytte dig af os som din elektriker tæt på Rødovre, vælger du således også en elektriker med øje for miljøet.

Grøn energi er en mærkesag for os – til gavn for både dig og miljøet.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser.

.

Kontakt os for et tilbud

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for en rettidig og dygtig elektriker nær Rødovre eller et andet sted i Storkøbenhavn. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller ønsker at høre mere om vores ydelser.