fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Mere end 10 års erfaring

Elektriker Roskilde

Elektriker Roskilde | Vi har mange års erfaring og vil være din foretrukne elektriker.

Vi udfører alle former for elopgaver, og har speciale i dørtelefoni, tekniske løsninger og større byggesager. Skal du have udført elopgaver i dit hus, eller i din virksomhed, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi har erfaring med større boligkomplekser, andelsforeninger og store industrivirksomheder

Mange af vores kunder er erhvervs og industrikunder, men de private kunder er også et segment vi plejer. El-tjek, montage arbejde, nybyg og lignende, er alle typer af opgaver, som vi udfører.

elektriker roskilde

Vores priser er gennemsigtige og fair. Vi sætter en ære i, at overholde vores aftaler og giver gerne tilbud, så du har et overblik over udgifterne. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillæg. Kun fair priser, som vi gerne forklarer for dig hvis du har behov for det. Vi tror på, at man kommer længst med ærlighed og faglig stolthed. Derfor er vores medarbejdere trænet i netop at give den ekstra service og altid se problemer som udfordringer der skal løses. Se mere om vores priser her.

Vores medarbejdere er alle uddannede elektrikere og har også mange ekstra uddannelser indenfor vores fag. De er udvalgt fordi de fagligt er stolte af det de laver, men også fordi de har et servicegen udover det sædvanlige. De er analytiske og vil gøre alt for at du som kunde er tilfreds. Vi lever af at vores kunder taler godt om os, derfor vil vi gøre vores til, at du også vil gøre det samme.

Tag kontakt nu og lad os sammen finde den bedste løsning. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, men alternativt kan du udfylde kontakt formularen og vedhæfte et billede eller en film af opgaven. Så kan vi hurtigt danne os et overblik over dine muligheder.

Vores kunder er meget tilfredse med vores arbejde og vi er stolte af at have gode “karakterer” online. Se hvad de siger under her.

Som din nye foretrukne elektriker Roskilde, er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med din el-opgave – uanset hvilken opgave det er.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os