Elektriker Roskilde | Vi har mange års erfaring og vil være din foretrukne elektriker.

Vi udfører alle former for elopgaver, og har speciale i dørtelefoni, tekniske løsninger og større byggesager. Skal du have udført elopgaver i dit hus, eller i din virksomhed, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi har erfaring med større boligkomplekser, andelsforeninger og store industrivirksomheder. Mange af vores kunder er erhvervs og industrikunder, men de private kunder er også et segment vi plejer. El-tjek, montage arbejde, nybyg og lignende, er alle typer af opgaver, som vi udfører.

elektriker roskilde

Vores priser er gennemsigtige og fair. Vi sætter en ære i, at overholde vores aftaler og giver gerne tilbud, så du har et overblik over udgifterne. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillæg. Kun fair priser, som vi gerne forklarer for dig hvis du har behov for det. Vi tror på, at man kommer længst med ærlighed og faglig stolthed. Derfor er vores medarbejdere trænet i netop at give den ekstra service og altid se problemer som udfordringer der skal løses. Se mere om vores priser her.

Vores medarbejdere er alle uddannede elektrikere og har også mange ekstra uddannelser indenfor vores fag. De er udvalgt fordi de fagligt er stolte af det de laver, men også fordi de har et servicegen udover det sædvanlige. De er analytiske og vil gøre alt for at du som kunde er tilfreds. Vi lever af at vores kunder taler godt om os, derfor vil vi gøre vores til, at du også vil gøre det samme.

Tag kontakt nu og lad os sammen finde den bedste løsning. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, men alternativt kan du udfylde kontakt formularen og vedhæfte et billede eller en film af opgaven. Så kan vi hurtigt danne os et overblik over dine muligheder. Vores kunder er meget tilfredse med vores arbejde og vi er stolte af at have gode “karakterer” online. Se hvad de siger herunder. Som din nye foretrukne elektriker Roskilde, er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig med din el-opgave – uanset hvilken opgave det er.