53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Elektriker Valby

Professionelt el-arbejde til store og små

Velkommen til JDB El-teknik – det sikre valg når du skal bruge en rettidig og kvalificeret elektriker i Valby og omegn.

Vi er en lille virksomhed med over 10 års erfaring indenfor el-arbejde, og siden opstart har vi været fokuserede på at levere professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører professionelt el-arbejde til både dig, som privatperson, og til små og store virksomheder. Der er således intet, der står i vejen for, at du kan få del i de mange fordele, der er ved at vælge os som din elektriker ikke langt fra Valby.

Uanset kunde og enkelte opgaves omfang går vi til arbejdet på professionel vis og leverer derfor altid en god og effektiv løsning.

Til daglig holder vi til på Frederiksberg, men vi løser gerne opgaver for erhvervsdrivende og private kunder med behov for en elektriker i Valby og andre områder i nærheden. For os er tilfredse kunder det vigtigste – uanset geografi og opgavens omfang.

El-arbejde til tiden

Udover at tilbyde yderst konkurrencedygtige priser, gør vi også en dyd ud af at levere vores løsninger til tiden.

Hos JDB El-teknik overholder vi altid vores aftaler, så vores kunder kan være sikre på, at deres opgaver bliver udført til den planlagte tid og pris. Vi har nemlig stor forståelse for, hvor stor en rolle velfungerende elinstallationer kan være for daglige gøremål, og derfor ligeledes forståelse for, hvor frustrerende det er, når disse ikke fungerer optimalt. Derfor gør vi altid vores bedste for at sikre, at dårlig planlægning ikke spænder ben for dig og din hverdag.

Overholdelse af den aftalte tidsramme er med andre ord alfa og omega i vores tilgang til arbejdet, og med os som din elektriker nær Valby, kan du således se frem til el-arbejde til tiden.

Alsidig elektriker nær Valby

I løbet af vores mange år i branchen har vi opbygget kompetencer inden for et bredt udvalg af el-service og elektrikerarbejde. Dette gør os til et sikkert valg og betyder ligeledes, at vi som elektriker tæt på Valby i dag er i stand til at løse både små og store opgaver inden for mange forskellige områder.

Hvad end du er privat kunde eller en stor virksomhed, er du altid sikret en løsning, der er tilpasset dine behov. Vi vil være din foretrukne elektriker i Valby og omegn, og derfor går vi ikke, før du er fuldt ud tilfreds. Hos JDB El-teknik er kunden i centrum.

Du kan blandt andet bruge os til:

  • Installation, montering og tjek af el-installationer
  • Udskiftning, service og reparation af dørtelefoner
  • Installation og certificering af netværk
  • Energirådgivning
  • Installation og montering af fibernet
  • Montering af intelligente el-installationer

Igennem tiden har vi leveret løsninger til en lang række private kunder samt virksomheder og foreninger, som alle har nydt godt af vores professionelle arbejde og høje service. Er du interesseret i en alsidig elektriker nær Valby, kan du altså blive den næste, der får del i disse goder.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser.

Kontakt JDB El-teknik

Ring eller skriv til os allerede i dag, hvis du ønsker et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på dit el-arbejde, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Vi kører ud til kunder i hele Københavnsområdet, så du kan roligt kontakte os, hvis du skal bruge en kyndig og erfaren elektriker i Valby eller et helt andet sted i Hovedstadsområdet.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Kontakt

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

Gunnekær 6
2610 Rødovre

53 58 28 01
info@jdb-elteknik.dk
CVR: 36955759

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os