fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Energirådgivning København

Professionel energirådgivning i København

Hvis du har brug for energirådgivning i København, så er JDB El-teknik det helt rigtige sted at henvende sig. Vi har en central beliggenhed på Frederiksberg, og her giver vi en professionel rådgivning inden for diverse el-løsninger. Vi har en stor viden om grøn energi, og vi ved, hvilke løsninger du kan vælge for at spare miljøet, så godt som muligt, for Co2-udslip.

Hos JDB El-teknik i København besvarer vi meget gerne dine spørgsmål og tilbyder energirådgivning, så du kan nedsætte dit energiniveau og gøre din energi mere grøn. Grøn energi er ikke kun godt for miljøet, men det kan også spare dig for mange udgifter. Så hvad enten du ønsker energirådgivning i forhold til dit private hjem eller din virksomhed, så er JDB El-teknik i København det helt rigtige sted at kontakte.

Grøn energi

Grøn energi er en af vores mærkesager i JDB El-teknik, og vi arbejder derfor engageret med at hjælpe dig til de bedste mulige løsninger inden for energibesparelser.

Vi rådgiver om forskellige besparelser på din elektricitet, og vi har også mange gode løsninger, som vi kan integrere i dit hjem eller på din arbejdsplads. Vi kan for eksempel tilbyde dig den såkaldte grønne kontakt med en sluk-alt funktion, som udover at sætte dine el-udgifter ned og spare miljøet for unødige co2-udslip, gør din hverdag meget nemmere. Sluk-alt funktionen kan reducere dit standby forbrug markant, hvilket er den energi, som alle dine el-apparater bruger, når de ikke er slukket på kontakten.

Hos JDB El-teknik har vi en lang række lignende, smarte løsninger, som kan hjælpe dig til at nedsætte dit energiforbrug til glæde for både miljøet og din pengepung.

Med JDB El-teknik som din samarbejdspartner, får du løst dine opgaver professionelt og til tiden. Vi har sans for detaljen, og vi tager os god tid til at sætte os ind i vores kunders ønsker og behov. Vi tilpasser alle vores løsninger, så de passer til netop dig, og derfor får du et produkt, som du kan have glæde af i mange år. Vi giver altid et prisoverslag på din opgave, inden vi går i gang, så du har overblik over dine udgifter. Med os er der ingen ubehagelige overraskelser.

Du er altid velkommen til at kontakte JDB El-teknik i København for en professionel energirådgivning. Vi kender til alle de forskellige energibesparende løsninger på el-området, og vi kan professionelt og effektivt udføre løsningerne for dig. En grøn energi er et godt valg for miljøet, og det kan nedsætte dit forbrug, så udgifterne til de energibesparende løsninger hurtigt bliver tjent hjem. Vi står klar til at give dig en god rådgivning og service.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os