53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Er der knas med dørtelefonen?

Med en dørtelefon kan du selv bestemme, hvem der kommer ind i din opgang eller din bolig, og dermed får du både mere privatliv og bedre sikkerhed. Men hvis dørtelefonen ikke virker, kan det lige pludselig være besværligt at få gæster. Ikke mindst hvis du er gangbesværet eller bor på fjerde sal.

Vi finder fejlen

Hos JDB El-teknik har vi stor erfaring med at reparere og installere dørtelefoner, og vi sørger for en grundig fejlfinding og reparation, hvis du har problemer med din dørtelefon. Vi konfigurerer også gerne ældre anlæg, så de fungerer efter dine behov.

Selvom vi næsten altid vil kunne reparere og konfigurere defekte dørtelefonanlæg, vil der være situationer, hvor vi vurderer, at det er rentabelt for dig at ud få udskiftet din dørtelefon til en nyere model. I sådanne tilfælde vil vi naturligvis altid lytte til dine ønsker og forsøge at finde en løsning, der imødekommer dine ønsker.

Moderne løsninger – bedre sikkerhed

Hvis du har brug for en ny dørtelefon, kan du eksempelvis vælge en model med video. Den slags modeller giver dig mulighed for at se ansigterne på dine gæster og sikrer, at du ikke lukker ubudne gæster ind i dit hjem.

Især ældre mennesker, som typisk er mål for tricktyve og hjemmerøvere, kan have stor gavn af en dørtelefon med video. Men andre kunder – både private og virksomheder – bliver ofte også glade for muligheden for, at se hvem der ringer på.

Ring og få et tilbud

Kontakt JDB El-teknik, hvis du vil have repareret eller udskiftet din dørtelefon. Vi servicerer både private og erhvervskunder – store som små. Igennem mere 10 år i elektrikerfaget, har vi opbygget en omfattende viden om blandt andet dørtelefonlæg samt en forståelse for vores kunders behov, som sikrer, at vi helt sikkert kan sammensætte en løsning, der passer til dig.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Kontakt

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

Gunnekær 6
2610 Rødovre

53 58 28 01
info@jdb-elteknik.dk
CVR: 36955759

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os