fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Mere end 10 års erfaring

Finansiering af din el-opgave

Vi kan finansiere din El-opgave, hvis udgiften bliver større end hvad du har af økonomiske muligheder. Læs mere under her.

Vi har forståelse for, at visse opgaver kan være decideret nødvendige at få lavet hurtigt. Ting kan ske, og desværre sker de oftest på de værst tænkelige tidspunkter. Samtidig kan vi også godt forstå, at du måske gerne vil gøre din elinstallation ekstra lækker ved en istandsættelse, men måske lige mangler de sidste penge til at få alt med.

Det kan vi hjælpe dig med.

En El-installation der er opdateret, tidsvarende og i god stand, kan gøre en ret stor forskel i en evt. salg eller købspris. Derfor kan det være en god ide, at indtænke en ekstra satsning på din el-installation, når du sætter dit hus eller din lejlighed i stand. Det kan koste penge, men med vores finansieringsmulighed, er det muligt for dig ikke at gå på kompromis og få en løsning der er rentabel med det samme.

Hvis du allerede har fået et tilbud fra os, kan du gå ind på denne side: BEREGNING og få en beregning af din finansiering med det samme. Følg processen, det giver sig selv.

Hvis du ikke har, så tag gerne kontakt her: KONTAKT.

Et finansieringseksempel.

Vi kan finansiere din opgave i samarbejde med BASISBANK. Det koster 399,- i stiftelsesomkostninger og 33,- i faktureringsgebyr ( dette opkræves hver måned ). Du kan låne mellem 1.500 og 75.000 og oprettelsesgebyret og faktureringsgebyret er det samme uanset hvor meget du låner der imellem.

Hvis du ønsker at låne 40.000 og betale det tilbage over 20 måneder, så er den månedlige ydelse 2.053,- Debitorrenten er 0.0% ( variabel i lånets løbetid ), ÅOP er 3% og de samlede kreditomkostninger er 1.059,- Det samlede beløb du skal betale tilbage er derfor 41.059,-

Du kan fortryde din finansiering indenfor 14 dage.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os