Vi kan finansiere din El-opgave, hvis udgiften bliver større end hvad du har af økonomiske muligheder. Læs mere under her.

Vi har forståelse for, at visse opgaver kan være decideret nødvendige at få lavet hurtigt. Ting kan ske, og desværre sker de oftest på de værst tænkelige tidspunkter. Samtidig kan vi også godt forstå, at du måske gerne vil gøre din elinstallation ekstra lækker ved en istandsættelse, men måske lige mangler de sidste penge til at få alt med.

Det kan vi hjælpe dig med.

En El-installation der er opdateret, tidsvarende og i god stand, kan gøre en ret stor forskel i en evt. salg eller købspris. Derfor kan det være en god ide, at indtænke en ekstra satsning på din el-installation, når du sætter dit hus eller din lejlighed i stand. Det kan koste penge, men med vores finansieringsmulighed, er det muligt for dig ikke at gå på kompromis og få en løsning der er rentabel med det samme.

Hvis du allerede har fået et tilbud fra os, kan du gå ind på denne side: BEREGNING og få en beregning af din finansiering med det samme. Følg processen, det giver sig selv.

Hvis du ikke har, så tag gerne kontakt her: KONTAKT.

Et finansieringseksempel.

Vi kan finansiere din opgave i samarbejde med BASISBANK. Det koster 399,- i stiftelsesomkostninger og 33,- i faktureringsgebyr ( dette opkræves hver måned ). Du kan låne mellem 1.500 og 75.000 og oprettelsesgebyret og faktureringsgebyret er det samme uanset hvor meget du låner der imellem.

Hvis du ønsker at låne 40.000 og betale det tilbage over 20 måneder, så er den månedlige ydelse 2.053,- Debitorrenten er 0.0% ( variabel i lånets løbetid ), ÅOP er 3% og de samlede kreditomkostninger er 1.059,- Det samlede beløb du skal betale tilbage er derfor 41.059,-

Du kan fortryde din finansiering indenfor 14 dage.