53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Gør som 1000vis af andre boligejere – få lavet et el tjek.

“El tjek … er det ikke bare at tjekke at knappen på relæet ude i el tavlen slår fra, og at lyset ikke blinker når man trykker på kontakten?” 

Nej. Det er ikke et el tjek.

Et el tjek er en grundig gennemgang af din installation. Om det så er i en lejlighed, eller et hus. Din el installation bliver brugt dagligt, og derfor vil det også medføre en hvis form for slitage. Fuldstændig ligesom en bil, der kører hver dag.

Udfordringen her er, at el installationer ofte er skjult og at man derfor ikke nødvendigvis kan se, om kabler har været for varme, eller om relæet faktisk slår fra “hurtigt” nok, så du – og din familie – er beskyttet mod elektrisk  stød.

El opgaver – hvad må du lave selv …

El opgaver i dit eget hjem er ikke en totalt umulig opgave. Det er bare vigtigt du ved hvilke el opgaver du gerne må lave og hvilke du ikke må lave.

Vi kommer med 3 ting under her, som du gerne må rode med selv, og så fortæller vi dig også hvad du især skal holde fingrene fra.

Virker dit HPFI relæ ordentligt?

“Hvad er det nu lige et HPFI relæ er?” … tænker du måske…

Jo ser du, et HPFI relæ, er blandt andet det der er med til at sikre, at du og din familie er sikret mod elektrisk stød.

Mange tænker: “Jamen jeg har jo både sikringer og en el tavle og alt muligt – og de virker vel. “

Jah, det gør de måske. Med tryk på måske.

Er der knas med dørtelefonen?

Med en dørtelefon kan du selv bestemme, hvem der kommer ind i din opgang eller din bolig, og dermed får du både mere privatliv og bedre sikkerhed. Men hvis dørtelefonen ikke virker, kan det lige pludselig være besværligt at få gæster. Ikke mindst hvis du er gangbesværet eller bor på fjerde sal.

Hvad er intelligent styring?

Kommunikation med varmen, belysningen eller ventilationen i dit hjem. Det lyder næsten som noget fra en fremtidsfilm. Det er dog ikke noget fiktivt ved ovenstående eksempel. Med intelligent styring – også kaldet intelligente bygningsinstallationer – er det nemlig muligt at styre og kommunikere med en lang række af dine elektriske installationer samt køle-, varme- og ventilationsanlæg.

Spar penge, og skån miljøet med “den grønne knap”

Husholdningsapparater, fjernsyn og computere, der står på standby, er større strømslugere, end de fleste går og tror. Derfor undlader mange at slukke på stikkontakten, når de slukker for fjernsynet eller computeren. Der er dog god grund til ikke at lade din elektriske apparater stå på standby. Apparater, der står på standby, kan nemlig udgøre op til 15 % af din el-regning.

Vil du have grøn energi?

Hos JDB El-teknik går vi meget op i grøn energi. Først og fremmest fordi det aflaster miljøet. Men også fordi det kan spare vores kunder for mange penge. Derfor rådgiver vi også gerne om, hvordan du sænker dit el-forbrug. I det følgende indlæg har vi fokus på grøn energi, og på hvordan du kan skåne både miljøet og din pengepung.

Har du ulovlige el-installationer?

Det kræver uddannelse, erfaring og viden at arbejde med faste, elektriske installationer. Derfor bør du også altid overlade arbejdet med at montere el-installationer til en professionel elektriker. Desværre er det langt fra alle, der følger det råd, og vi støder med jævne mellemrum på ulovlige installationer hos vores kunder.

Beskyt virksomheden med alarm og overvågning

Det er blevet mere almindeligt, at virksomheder og private beskytter deres erhverv eller ejendom med tyverialarmer og overvågningskameraer. Det er der flere gode grunde til. Dels giver overvågningskameraer mulighed for at identificere eventuelt uvedkommende gæster. Foruden har både alarmsystemer og overvågningskameraer en præventiv effekt.

Skift til fibernet og mærk forskellen!

Er du også træt af at vente i flere minutter, når din yndlingsvideo skal loade, eller når du skifter imellem internetsider? Mange danskere er utilfredse med hastigheden på deres normale bredbåndsforbindelse –men denne problemstilling kan nemt løses med fibernet. Med fibernet sikres du høj kvalitet, høj hastighed samt hurtigt surfing og download.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Kontakt

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

Gunnekær 6
2610 Rødovre

53 58 28 01
info@jdb-elteknik.dk
CVR: 36955759

Vi tilbyder

Find os

Nyhedsbrev

Gør som 2.000 andre, og modtag vores gode el råd på mail.

Vi sender en mail ca. 1-2 gange om måneden med info om hvad du bla. selv må lave, og gode tips til sikkerhed og el.


×

Menu

Ring til os