fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Hjertestarter

Har din forening, forretning, eller virksomhed en hjertestarter?

Hjertestop er en hyppig årsag til, at folk desværre afgår ved døden. Og selvom det er et trist emne at tale om, så er der faktisk måder hvorpå man kan hjælpe folk, hvis de først går i et hjertestop. Læs mere på trygfondens hjemmeside.

En hjertestarter opsat et offentligt sted, med en tidsvarende og funktionsdygtig hjertestarter i, er et godt sted at starte. 

Hos JDB EL-TEKNIK har vi efterhånden sat en del hjertestarterskabe op hos vores kunder.

Det har både været i større erhverv og i boligforeninger, men også i forretninger har vi sat skabe op.

I bund og grund så redder en hjertestarter liv. De er nemme at betjene, selv for folk der ikke er trænede i brugen af dem. De guider dig igennem alle faser af processen, som oftes på dansk. Men det hele afhænger af, at der altså er en hjertestarter tilgængelig og at nogen tager ansvaret for at bruge den.

 

Vi tilbyder at sætte selve skabet op. For selvom det måske udadtil virker som en let og simpel affære, så er skabet ikke bare et skab.

Hvis skabet opsættes udendørs og offentligt tilgængeligt, bør det være af en type, som kan tåle det danske vind og vejr. Samtidig bør det være opvarmet og sikre, at hjertestarteren der står inde i skabet, står i et miljø der er frostsikkert. Dette vil sikre at hjertestarten virker når den reelt set skal bruges.

Vi har for nyligt at afvist at sætte et skab op for en kunde, da det viste sig, at skabet ikke kunne sættes op uden at bryde den gældende danske EL-lovgivning. Derfor anbefaler vi, at man bruger skabe fra virksomheden Claus Andersen, da det er et af de bedste skabe på markedet. Og samtidig er det lavet i rustfrist stål med et indbygget varmelegeme der holder det indvendige miljø frostfrit.

Vi er eksperter i opsætningen og installationen til disse skabe hvori der skal stå en hjertestarter. Vi hjælper dig gerne i din / jeres beslutningsproces og giver gerne et tilbud på både opsætning, samt servicering af dit skab og din hjertestarter. Vi samarbejder med en af Danmarks førende udbydere af hjertestartere og kurser, og sammen med dem kan vi tilbyde unikke og komplette løsninger på både levering og opsætning. Læs mere på SAFETYGROUPS hjemmeside lige her. 

 

Hjertestarter fra lifelink, leveret af safetygroup.

 

Du kan også se denne video der præsenterer produktet yderligere.

 

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os