Har din forening, forretning, eller virksomhed en hjertestarter?

Hjertestop er en hyppig årsag til, at folk desværre afgår ved døden. Og selvom det er et trist emne at tale om, så er der faktisk måder hvorpå man kan hjælpe folk, hvis de først går i et hjertestop. Læs mere på trygfondens hjemmeside.

En hjertestarter opsat et offentligt sted, med en tidsvarende og funktionsdygtig hjertestarter i, er et godt sted at starte. 

Hos JDB EL-TEKNIK har vi efterhånden sat en del hjertestarterskabe op hos vores kunder.

Det har både været i større erhverv og i boligforeninger, men også i forretninger har vi sat skabe op.

I bund og grund så redder en hjertestarter liv. De er nemme at betjene, selv for folk der ikke er trænede i brugen af dem. De guider dig igennem alle faser af processen, som oftes på dansk. Men det hele afhænger af, at der altså er en hjertestarter tilgængelig og at nogen tager ansvaret for at bruge den.

 

Vi tilbyder at sætte selve skabet op. For selvom det måske udadtil virker som en let og simpel affære, så er skabet ikke bare et skab.

Hvis skabet opsættes udendørs og offentligt tilgængeligt, bør det være af en type, som kan tåle det danske vind og vejr. Samtidig bør det være opvarmet og sikre, at hjertestarteren der står inde i skabet, står i et miljø der er frostsikkert. Dette vil sikre at hjertestarten virker når den reelt set skal bruges.

Vi har for nyligt at afvist at sætte et skab op for en kunde, da det viste sig, at skabet ikke kunne sættes op uden at bryde den gældende danske EL-lovgivning. Derfor anbefaler vi, at man bruger skabe fra virksomheden Claus Andersen, da det er et af de bedste skabe på markedet. Og samtidig er det lavet i rustfrist stål med et indbygget varmelegeme der holder det indvendige miljø frostfrit.

Vi er eksperter i opsætningen og installationen til disse skabe hvori der skal stå en hjertestarter. Vi hjælper dig gerne i din / jeres beslutningsproces og giver gerne et tilbud på både opsætning, samt servicering af dit skab og din hjertestarter. Vi samarbejder med en af Danmarks førende udbydere af hjertestartere og kurser, og sammen med dem kan vi tilbyde unikke og komplette løsninger på både levering og opsætning. Læs mere på SAFETYGROUPS hjemmeside lige her. 

 

Hjertestarter fra lifelink, leveret af safetygroup.

 

Du kan også se denne video der præsenterer produktet yderligere.