Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Holbæk og omegn, her kommer JDB El-teknik

Selvom Holbæk ikke lige er vores nær-område, så er det faktisk ved at blive det alligevel. Vi har ad forskellige veje fået et par industrikunder i Holbæk, og derfor er det nærliggende at se på, om der er flere muligheder i området end vi lige kender til.

Vi har nærmest en mand til at køre fast på de store kunder deroppe, og vi vil egentlig gerne gøre mere ud af det. Så derfor har vi besluttet at lave en lidt mere fast satsning på Holbæk området og omegn.

Vi er elektrikere og teknikere og kan derfor uden problemer servicere dine installationer. Uanset om det er industrielt, som vi har mest af nu, eller om det er private kunder, som vi har en del af allerede, i stor-københavn.

Elektriker i Holbæk

Vi laver El-tjek, dørtelefon installationer, industri-installationer, renovering af trappeopgange og meget mere. Vi har speciale i andelsforeninger, som har brug for en fast samarbejdspartner, og laver udskiftning af komplette dørtelefon installationer, nærmest på ugentlig basis i København, i netop andelsforeninger og ejerforeninger. Og arbejder gerne som elektrikere for dig i Holbæk også.

I bund og grund vil vi bare gerne være behjælpelige med det vi kan. Vi er stolte af vores medarbejdere, som alle er ansat fordi de gerne vil gøre en forskel og arbejde med faglig stolthed som det altoverskyggende. Vi arbejder benhårdt på, at lave Danmarks bedste arbejdsplads for elektrikere, da vi tror på, at glade medarbejdere udfører et bedre stykke arbejde.

Det vil vi gerne vise dig. Det kræver bare at du tager fat i os, og lader os få chancen for at vise hvad vi kan. Vores priser er fair, og vi rykker gerne hurtigt ud, hvis det brænder på.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os