fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Som kunde hos JDB El-Teknik får du godt håndværk til den rigtige pris.

Intelligente bygningsinstallationer

Intelligente bygningsinstallationer

Det er i dag mere og mere almindeligt at få lavet intelligente installationer i både det private hjem og i virksomheder. Mange virksomheder vælger at få lavet intelligente bygningsinstallationer, som gør det muligt at styre og kommunikere med bygningens varme, ventilation, køl, belysningsanlæg og sikringsanlæg. Intelligente bygningsinstallationer giver derfor mulighed for i høj grad at skabe store driftsbesparelser og en større komfort for brugerne i bygningen.

Intelligente Bygningsinstallationer er en teknisk installation, der gør det muligt at styre forskellige installationer. Der findes en række løsninger inden for intelligente bygningsinstallationer, der bygger på forskellige ISO standarder.

Løsninger der matcher dit behov

Hos JDB El-teknik kan vi tilbyde mange løsninger med forskellige kommunikationsformer alt efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder blandt andet KNX, LonWorks eller Dali og andre anlæg med deres egen kommunikationsform. Når vi udfører intelligente løsninger til private vælger vi primært IHC løsninger.

Når du kommer til os med et ønske om at få lavet en intelligent bygningsinstallation, tilpasser vi altid vores løsninger, så de passer til jeres behov og ønsker. I laver derfor en investering, som passer præcis til jer, og som I får glæde af mange år frem i tiden.

Når du vælger JDB El-teknik til at stå for dine intelligente bygningsinstallationer, er du sikker på at få udført opgaven i høj kvalitet. Vi har en professionel tilgang til vores arbejde med sans for detaljen. Vi har mere end 10 års erfaring inden for elektrikerbranchen, og vi har derfor en stor viden om diverse installationer. Vi tager os altid god tid til den enkelte kunde, og vi vejleder og rådgiver dig til de helt rigtige løsninger. Vi har en stor indsigt i vores kunders ønsker og behov, og vi arbejder hver dag på at indfri dem bedst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores services i forbindelse med intelligente bygningsinstallationer. Du er også velkommen til at kontakte os for et tilbud – vi giver dig altid et prisoverslag, inden vi påbegynder en opgave, så du ved, hvad opgaven kommer til at koste.

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os