Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

JDB El-teknik får en lillesøster

En større og større del af JDB´s opgaver er af en art der omhandler dørtelefoni og adgangskontrol. Den voksende tilgang af kunder har gjort det klart for os, at en større satsning i den niche var på sin plads. Derfor er afdelingen : JDB ACCESS blevet en realitet.

Vi råder over nogle af de klogeste hoveder i brancen hos JDB. Især indenfor nichen: Dørtelefoner og adgangskontrol. Vi har faktisk så stor tiltro til vores ansatte, at vi som noget helt nyt, og ikke set før, vil give en garanti på de opgaver vi laver. Og som en ekstra detalje, vil vi også tilbyde den til installatører.

Det er gået op for os, at mange installatører med faste kunder, som boligforeninger og lignende, ikke nødvendigvis har kompetencerne til rådighed internt, til at de kan tjene penge på dørtelefon opgaver. Vores mål er derfor, at komme til at hjælpe de installatører og også tilbyde dem en garanti og fast pris på at udbedre fejl.

Pakken der indeholder en garanti for, at anlægget er funktionelt inden vi forlader det, kommer både brugere, beboere, samt installatører til gode.

Du kan med andre ord tage kontakt til os, og så udfører vi alt arbejdet der er forbundet med fejlfinding osv. til en fast pris. Det eneste du skal betale udover er de materialer der evt. måtte skulle bruges på udbedringen. Tiden skal du ikke tænke på, da den er indregnet i prisen.

Denne løsning er ideel for installatører der enten er presset på tid, mandskab eller kompetencer. Og tillader stadig at tjene penge på dørtelefon opgaver.

Du kan læse meget mere om såvel pakke og JDB-ACCESS, på hjemmesiden JDB-ACCESS.DK

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os